Отговори на тема
 комплект болтове за демпферен маховик легаси 2.0R? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 69
Автомобил: Legacy 3.0R spec B wagon
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, наложи ми се най-накрая да сменя оригиналния демпфер на семейното комби - намерих оем кит на валео за целта... оказа се, че оригинално монтирания на моето ЕУ легаси саединител е валео :facepalm: та реших да не си правя експерименти и да сложа същия - до тук добре обаче няма болтове в комплекта и драмата се започна ](*,)
търсихме с моя майстор къде ли не и на едно място ни поискаха почти 120 лв. за 6 болта :swear:
Въпроса ми е следния има ли място в София от което мога да поръчам въпросния комплект и където няма да ми кажат "да имаме комплект" и после се оказва, че има 1 болт... за 7 лв. как изчислиха че 6 са 120 нямам идея :facepalm:
В нета няма нищо по въпроса за жалост, от няколко дена търся без резултат - нямам време да търся болтове в чужбина колата ми е в пит-бокса вече седмица заради проклетите болтове :(
Ако някой има инфо по въпроса ще съм безкрайно благодарен!

800508310 това излиза като оем номер за болтовете в нета

Нед Авг 16, 2015 1:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мини утре през магазина на бул. Овча купел на ъгъла с ул. 672(след светофара на банята) и си ги вземи по размер.

Нед Авг 16, 2015 2:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 69
Автомобил: Legacy 3.0R spec B wagon
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Проблема е решен - намерихме болтове най-накрая!
Огромно благодаря на отзовалите се на лс.!
Наздраве! :respect: :race:

Пон Авг 17, 2015 8:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема