Отговори на тема
 Мирише на масло от парното на студено... 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Днес за пореден път ми направи впечатление, че като пусна парното в студено време, колата е позагряла все пак - достатъчно, че да духа топло, мирише на машинно масло, тоест лъха от парното. И преди се е случвало, пак на студено. По някое време изчезва. Като спра парното изчезва, въпреки че сега не съм напълно сигурен. Дали имам основания за някакви притеснения? В по-топло време няма такова нещо, тогава мирише на влажни листа...
Тая маслена миризма не всеки път я има в студ. Мирише точно на маслото от шевната машина на майка ми като бях малък.

Вто Яну 26, 2016 11:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 90
Автомобил: Subaru Impreza GT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Провери дали нямаш теч на масло от някоя гарнитура. При мен е същото капе през нощта и като загрее колата почва да изгаря.

Сря Яну 27, 2016 9:43 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Също си провери изпарителя на климатика, ако е цъфнал той или някое съединение се размирисва така.

Сря Яну 27, 2016 12:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 353
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Оказа се спукана помпа на хидравликата, ако съм разбрал правилно. То ми беше направило впечатление, че има някакви пръски по капака и " рикошети" от него, но важното е, че вече е оправено :)

Съб Фев 13, 2016 1:03 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема