|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
svetlozarbonev
Автомобил: subaru legacy
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте, Субару легаси 2.0 125 кс. с АГУ няма мощност. Най-осезаемо се усеща между 2000 и 2500 оборота. Колата набира, но не както обичайно. Проблема е и газ и на бензин. Скоро преди да се появи проблема са сменени свещи, кабели, задни дискове и накладки. Като че ли се появи след смяната на дисковете и накладки.
Какъв според вас е проблема и как да разбера дали при мен е от това?
Възможно ли е според вас, когато са сменяли дискове и накладки да са объркали нещо и да задържат. При тази манипулация, пипа ли се ръчната, би ли могло тя да задържа?
Благодаря предварително за помощта!
|
|
|
|
| Нед Юли 31, 2016 12:20 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Ако задържа, ще ти греят яко колелата, може да тегли воланът и ще се разсмърди на феродо. По-скоро си виж нок сензора и си почисти дросела.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Нед Юли 31, 2016 1:52 pm |
|
|
|
svetlozarbonev
Автомобил: subaru legacy
Рейтинг: 0
|
|
Няма някое колело, което да е по горещо от другите. Ако Knock зензора няма ли да регистрира грешка. Мотора не прекъсва, а между 2000 2500 все едно нещо го спъва и после се отпушва.
|
|
|
|
| Нед Юли 31, 2016 3:40 pm |
|
|
|
entusiast
Регистриран на: Пет Юни 20, 2014 8:39 am Постове: 85 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru XV
Рейтинг: 50 
|
|
Проверка на ламбда сонда или дебитомер. Аз имах веднъж случай,да омалее колата и да изгуби тяга,като след малко се оправи.След няколко дни - пак така.Диагностиката показа,че ламбда сондата е за смяна,като странното беше,че през повечето време работи коректно,или поне сравнително коректно,и не бях забелязал проблем,докато при едно изпреварване стрелката на оборотомера не опря в 4500 об. и не искаше да се движи нагоре. Успех!
_________________ Таралежът е птица упорита,не го ли ритнеш - не полита!
|
|
|
|
| Пон Авг 01, 2016 2:52 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|