Отговори на тема
 Размер на чистачки 
Автор Съобщение

Постове: 58
Автомобил: Subaru Legacy 2004, 2.0 ,138, wagon
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте можете ли да ми кажете оригиналните размери на чистачките на Subaru legacy 2.0 138hp 2004,струва ми се че сегашните не са както трябва, понеже едната е на бош, другата на пежо и т.н. :D (и евентуално каква марка бихте ми препоръчали denso, bosch ит.н.)
сегашните размери са:
-от към шофьора - 550 мм
-другата -450мм
-задната-350 мм

Нед Авг 07, 2016 12:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 790
Автомобил: VA STI
Рейтинг: 563
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
При теб трябва да са същите като при мен - задната си е с правилния размер, а отпред са 600мм. и 450мм.
Относно марките - оригиналните са Денсо, но защото при мен предните чистачки не оцеляват повече от година взимам каквито ми попаднат. Последните бяха някакви банани Champion, но и те не изкараха година, съответно вчера взех от Кауфланд две предни с посочените по-горе размери, с логото на Кауфланд върху рамената ( :D ), с лого върху кутията TUV approved за "огромната" сума от 13лв. и съм доволен. Задната пък я смених пролетта, но я поръчах от Мистър Ауто (докато все още имаха български филиал) оригинална, защото има капаче и афтърмаркет щеше много да личи. Цената й не я помня, но не беше нещо драматично.

Последна промяна srg на Нед Авг 07, 2016 1:11 pm, променена общо 1 път

Нед Авг 07, 2016 1:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря ти колега !

Нед Авг 07, 2016 1:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 304
Автомобил: Legacy 2,5 - 2004 АТ
Рейтинг: 47
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Чистачките си ги вземам на око.... много мразя когато се движат в средата на стъклото между тях да остава не почистен триъгълник.
За това ако има такова не почистено място увеличавам размера с по сантиметър два от размера на тея с които съм в момента.
Ползвам шампион вършат работа

Нед Авг 07, 2016 2:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
И мойте оставят непочистено поради това че са готови да се разпаднат и за това искам да ги сменя и да съм сигурен за стандартните размери

Нед Авг 07, 2016 4:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема