Отговори на тема
 Subaru Legacy 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 22
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!Нов съм във форума и ако може някой да ми даде мнение
за дадения автомобил? Става въпрос за Subaru Legacy 2005 г.внос от Италия 2.5 бензин 165 к и
фабрична газова уредба!Колата е автомат! Хареса ми как върви и мисля да я взема Стегнато Субару,но като че ли с автомата е малко тромав поне така ми се стори! Друго нещо е при работещ двигател отначало ролките отпред леко виеха!Та въпроса ми е колко ще ми излезе обслужването и откъде мога да си набавя качествени части? И мога ли да намеря добър сервиз за обслужване Благодаря! :) :) :)

Нед Фев 05, 2017 12:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:idea: viewtopic.php?f=1&t=15245 :rtfm:

Нед Фев 05, 2017 9:45 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 22
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги! От скоро съм собственик на Subaru Legacy 2.5 165 к.бензин 2004г. ръч. скорости Колата е внос от Швейцария,като цяло автомобила много запазен и има съвсем дребни забележки. За първи път карам такъв
автомобил и останах доста впечатлен,много е стабилна на пътя и доста добре дърпа все пак и не лека! Макар и необслужена повечко я настъпвах по магистралата,като я взех от автокъщата!Заредих я до горе с бензин показа ми разход 8 на 100 което мисля че е добре за карах поне 140, 160км.Возията на колата е много добра,но като че ли вози малко по твърдо,преполагам от ниските гуми с които я взех 215/45/17!Не знам да
ли трябва да е с тия или малко по високи? От към мотора на колата е доста добре работи има само леко свистене,като подам леко газ но като се по засили почти не се чува да свисти,явно ангренаж и ролка плаче си за обслужване! :hello: :hello: :) :) :)

Нед Фев 26, 2017 12:42 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема