Отговори на тема
 Нов притежател на Субару и няколко въпроса 
Автор Съобщение

Постове: 2
Автомобил: Subaru Legacy
Телефон: 0887 895 444
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Отскоро съм притежател на Субару Легаси, за което изказвам благодарности на Бат Буби и Иван. След двумесечно чакане най-накрая ми излезна късмета. Модела е 2010 г., 2.5, 167 к.с., автомат, комби.Регистрирах я миналата седмица и вече я сефтосах до морето. Първите впечатления са прекрасни. Великолепна семейна кола, с каквато цел я купих. Дойде напълно обслужена в швейцарско представителство на Субару и с 2 комплекта гуми с джанти. Засега мисля да я карам на бензин, да не слагам газ. До морето и малко каране в София разхода ми го дава 10. Има ли други колеги с този мотор и които да карат на бензин да кажат техния разход какъв е? Също така, колата е с фабрична навигация, дали някой е успял да сложи българска карта и как? Рових се из форума, но намирам само теми за предишния модел. Благодаря предварително и бих се радвал някой, който кара такъв модел да спомене повече впечатления. Слагам и няколко снимки:)
Изображение
Изображение
Изображение

Чет Апр 20, 2017 4:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ха да Ви е честита и и с нея да стигате винаги там, за където сте тръгнали с усмивки на лицата! В София със сигурност ще има места, където ще инсталират, но някой от колегите трябва да те насочи. аз лично не знам , но ми е любопитно... :beer:

Пет Апр 21, 2017 7:55 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1869
Автомобил: LGT'10,Subaru Impreza 2.0 '97
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На Бат Буби децата станаха повече от на официалния вносител :giggle:
Колега, има тема за Навигация в Субару. В темата има линкове за сваляне на файл с карта за Източна европа (ver. 3300 мисля). Записва се на Dual layer DVD (8gb).
В София можеш да пишеш на лични на колегата AION. Той може да ти помогне с диск. Трябва обаче да имаш системния диск А, защото всяко откачане на акумулатора ще ти убива екрана.
Аз навигация не ползвам, но синхронизацията и свързването с iphone (моя е 5) е почти перфектна. С един хубав интернет план музиката е навсякъде ;)
Пожелавам ти приятни моменти с новата придобивка.

Пет Апр 21, 2017 8:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 22
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Честито колега и безаварийно!!! =D> =D> =D>

Пет Апр 21, 2017 11:01 pm
Върнете се в началото