Отговори на тема
 Subaru Legacy 2018 
Автор Съобщение

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат

На мен лично ми допада доста, а и 6 -така с 256 к.с трябва да е с доста добра динамика

Пон Фев 20, 2017 7:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 256
Автомобил: Subaru Outback 3.6, Subaru Baja 2.5
Телефон: 0878687181
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Хубава реклама - но няма кал- Субару без кал- да не би да е само със преди.Тези коли вече май са като всички останали:(

Изпратено от моят GT-I9060I с помощта на Tapatalk

Пон Фев 20, 2017 10:20 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 55
Автомобил: Subaru Outback II 2.5
Телефон: 0889717857
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Само седан версия?

Сря Фев 22, 2017 9:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 411
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
М-дааа, и на мен много ми харесва.
http://www.motorauthority.com/news/1108 ... =100591850

Обещават да влиза в продажби през лятото, но няма още инфо за цени...

Сря Фев 22, 2017 9:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Легаситата са вече само седан и в Европа не се вкарват.

Сря Мар 01, 2017 12:18 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Отговори с цитат
bubaru написа:
Легаситата са вече само седан и в Европа не се вкарват.

:-~ Това значи , че пазара е много слаб и нямат интерес към Европа , както и Аутбак с 3.6 мотор само за Америка.Великобритания беше първа спря внос на WRH STI и това беше първия удар по Субару в Европа.Легасито е симпатично гамата мотори е бедна , дано цената да е вече по съобразена с конкуренцията от другите марки, леко ми прилича на Тойота , но това е масов проблем , новите автомобили да нямат индивидуалност .

Сря Мар 01, 2017 8:44 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 782
Рейтинг: 223
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Амиииии, тенденцията е ясна, то за тези неща и друг път е ставало въпрос в други теми. Да "удрят катинара " да не се мъчат и това е (за Европа става въпрос). Кой нормален човек би си купил ново Субару от някое "представителство" за една торба пари, при положение че нямат никаква сервизна поддръжка, за елементарни работи се чака с месеци и т.н., то какъвто и фен да си, трябва да си пълен мазохист.

Сря Мар 01, 2017 9:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 361
Автомобил: Land Cruiser J95 5VZ-FE
Рейтинг: 138
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
petko 69 написа:
... , леко ми прилича на Тойота , ...

Нормално е да прилича, нали си "партнират" с Тойота. Като GT86 и BRZ.

current - '00 Toyota Land Cruiser Prado J95 V6 3.4

Нед Мар 05, 2017 9:37 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец

Постове: 239
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Бих си купил пак Субару Легаси.

А мойто бих го продал.

Но за съжаление от Канада и Щатите са цифра.

Сря Май 10, 2017 5:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 71
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Aion написа:
Доколкото знам, проблема е, че 3.6 мотора не покрива ЕURO6, и нямат право да го внасят в ЕС вече, а не щото пазара е слаб - в Швейцария е пълно със субару, и голяма част от тях са Б14-ки с 3.6, но след 2014 ги спират: EURO6
Така че в Европа май единствено Русия предлага Бек 5-то поколение с 3.6 мотор. http://subaru.ru/models/outback/complect_2017/

Е, цената е "юнашка", типично по руски: 3 300 000 рубли или 105 хил. лв, но поне е Made in Japan, а не е от Индиана.

За съжаление Европа тотално си еб@ капаците. Привидно им "пука" екологията, до като всъщност корумпирания ЕС само се чуди от къде да точи данъци, акцизи и такси, за да се угояват прасетата в Брюксел и да издържат "гостите" от Близкия Изток. Няма държава в която да не се рекетира населението да плаща някакви малоумни такси за екологията, а насреща НИЩО Живея в Лондон, има Low Emission Zone - въздуха си е все така мръсен. Но трябва да си платиш, не че парите ще идат за подобряването на въздуха, а от догодина въвеждат и още една допълнителна такса за влизане в центъра, към другата такса, която сега се плаща, пак за "екология". В България си плащаш като поп еко-такса. В Германия трябва да имаш зеленото стикерче на стъклото. Не съм обикалял скоро по други държави в Европа, за да видя какъв рекет прилагат на хората. В Щатите като бях - на никой не му дреме, че "трък-а" бълва повече кюмюр от който и да е ТЕЦ, хората си карат и не се вълнуват особено. В Русия като гледам и там не са особено загрижени за екологията, ама и не "страдат" както в Европа от мръсния въздух, може би само в Москва, понеже и той си е голям мегаполис.
Е за това няма да видим повече добро Субару в Европа, а скоро и други марки ще престанат да предлагат големите си мотори в тази пиклива Европа.
 10

Съб Юни 03, 2017 12:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Отговори с цитат
В Зимбабве също няма особен контрол на вредните емисии...добра опция е за емиграция, може и яко Субару да кара човек.

Нед Юни 04, 2017 1:56 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема