|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Счупих си седалката - помагайте
| Автор |
Съобщение |
|
coko_4e
|
|
Здравейте,
Нещо стана с шофйорксата седалка.... през дупка ли, в някой завой ли като съм подскочил и нещо изпука... Сега се движи напред назад без проблем, но тръгна ли да я движа надоге и надолу първо се вдига само лявата половина след това се сменят с дясната половина и има една златна среда в момента където съм я застопорил, но лявата половина като че ли се е откачила долу. Облегалката се движи перфектно без проблем.
Счупена, откачена е лявата част на "седалището" на седалката. Някой наясно ли е трудно ли се разглобява, как става, има ли нещо с което трябва много да се внимава.
Колата е: Легаси 2005 H6 кожен салон, ел седалки с подгрев.
Благодаря предварително!
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 9:02 am |
|
|
|
Silvergreen
Регистриран на: Нед Окт 25, 2015 10:51 pm Постове: 180 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback
Рейтинг: 44
|
|
И мойта е така... да не ти пука [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] . Трябва да се свали седалката и да се завари с СО една скъсана част . Салонът не пречи , понеже се намира под седалката. Лошото е че не се знае дали ще стане понеже може и много да е счупена [WINKING FACE]. Заради това не съм се занимавал.
Sent from my Galaxy S6 using Tapatalk
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 4:18 pm |
|
|
|
subarist
Автомобил: Subaru Legacy H6 2004
Рейтинг: 244     
|
|
Интересно.. мислех , че конструктивно е така. Вдига се повече от дясно и при мен.
|
|
|
|
| Чет Юни 29, 2017 7:14 pm |
|
|
|
rosen ivanov
Регистриран на: Пет Апр 24, 2009 6:27 am Постове: 131 Местоположение: софия
Автомобил: LEGACY 2.5 99 AT, OUTBACK H6 08
Рейтинг: 19
|
|
Сваля се с четири болта (два отпред и два отзад), като внимаваш с откачането на три букси(подгрев , аърбег и управление ). При мен беше скъсана заварка между две шини, които разпробих и фиксирах с болт. Сумарно 1 час си играх.
|
|
|
|
| Съб Юли 01, 2017 4:33 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|