Така...
проблема при тебе е очевидно много масов при въздушното окачване. Системата е адски хубава, но като всяко нещо старее и се амортизира.
Проблемите може да са два:
- дефект в компресора;
- пукнатина в някоя от възглавниците.
Първото може и да се рециклира до някаква степен и пак да караш... Второто си е за нова възглавница, която струва маса пари. Лошото е, че компонентите са такива, че като се скапа едното; малко след това тръгва и другото. Което означава, че ако искаш траен ефект, трябва да смениш от-до. Аз мислех да направя точно така. Но се консултирах с доста хора и се оказа, че дори в САЩ и Канада, почти никой не подменя въздушно окачване с ново такова, защото е нерентабилно! Всички правят така наречената конверсия към конвенционално такова...
Тук опциите са много и цената е повече от изгодна. При все, че не правиш побългаряване, а нещо съвсем истинско, което си е излизало от завода преди време...
Можеш да си поръчаш готов кит за конверсия от САЩ, който включва всичко, но внимавай, защото при мен например ми изпратиха задните компоненти за миналия модел.
Можеш да си вземеш употребявани от чужбина - към 600 лв.
Можеш да си ги вземеш от БГ, детайл по детайл - цени за тук незнам...
Та такава е ситуацията горе-долу. За мен лично: отиди на майстор да локализира проблема и ако е цялата система е в окаяно състояние - подменяй. Ако е нещо дребно - поправи го и се подготвяй за първото...