|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Гого
Регистриран на: Съб Мар 07, 2009 10:36 pm Постове: 2 Местоположение: София Рейтинг: 0
|

Здравейте колеги!
Току що се регистрирах във форума, защото съм на път да закупя едно Легаси 2.0, 2004 г., 137 к.с., комби, ръчна, 150,000 км., внесено на собствен ход от Швейцария. Много прилично на непрофесионален оглед.
1. Ходовата му част има ли характеристиките с които се славят Форестера и Аутбека - основно здравина? За клирънса - ясно, че е по-малък.
1. Някаква представа в какво се състои и приблизително колко струва обслужването? Независимо от много добрия му вид и референции, вероятно ще му направя всичко, което се полага за този километраж.
2. Имам уговорка с продавача преди да финализираме покупката да го закараме за основен преглед в гаранционния сервиз на Субару на Горубляне. Има ли някой идея за по-добра/бърза алтернатива, независимо от цената?
3. Приемам с благодарност и всякаква друга информация за модела.
През последните 12 години карам Мерцедес 190, 1991, бензинов автоматик и още ме вози добре на 280,000 но поостаря и най-вече имам сериозни проблеми с боксуването през зимата. Насочих се към това Субару по съображения 4 х 4, да не е джип (изискване на по-добрата ми половинка), голям багажник, на който държа (в сравнение напр. с Форестъра и Аутбека.
Предварително благодаря за отзивчивостта!
|
|
|
|
| Съб Мар 07, 2009 11:08 pm |
|
|
|
suba
звездоброец
Регистриран на: Пет Юли 14, 2006 12:11 am Постове: 239 Местоположение: Pleven Рейтинг: 0
|
|
Аутбека и Легасито мисля че са с един и същ багажник.
|
|
|
|
| Пет Мар 13, 2009 12:32 am |
|
|
|
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
|
|
| Пет Мар 13, 2009 9:23 am |
|
|
|
Гого
Регистриран на: Съб Мар 07, 2009 10:36 pm Постове: 2 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
|
Благодаря колеги! Междувременно се случиха няколко бързи събития и без да подозирам станах собственик на (почти) нов мерцедес. Явно не ми е било писано (поне за сега) да се присъединя към Вашата "гилдия".
Сърдечни поздрави и пожелания!
|
|
|
|
| Нед Мар 15, 2009 8:20 pm |
|
|
|
bubaru
|
Честито,