Отговори на тема
 Проблем с постоянно светещ плафон при затворени врати! 
Автор Съобщение

Постове: 1
Автомобил: Subaru Legacy IV
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет на всички!
Проблемът ми е, че плафона над задните седалки свети постоянно, когато ключето е на средно положение, а трябва да свети само когато има отворена врата.
Замерих плафона и той е наред. Предполагам, че и във вратите не е проблема защото на таблото показва че вратите са затворени. Имам шибидах ако това има значение.
Ако някой знае къде е проблема да помага, че не ми се разглобява половината кола!

Нед Окт 13, 2024 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 106
Автомобил: For SH 2.0D; OB 2006 2.5
Телефон: 0887077309
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не е по темата, но - от този плафон на един приятел му се запали тавана на Опела, в движение, с детето на задната седалка. За късмет всички са добре, но таванът тотално изгорял за 1-2 минути. Оказа се, че ключът горе на тавана не е бил наред; и самият бушон бил сменян от предишен собственик с по-мощен... Поуката за мен поне е да не подценявам електрически проблемчета и да не се слагат по-мощни бушони, ако нещо изгори.

Така че съветвам да го прогониш по веригата внимателно.

Сря Окт 16, 2024 10:21 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема