|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Нов кандидат колега иска съвет
| Автор |
Съобщение |
|
fast_ivo
Регистриран на: Чет Апр 23, 2009 1:28 am Постове: 4 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
|
Здравеите бъдещи колеги!!!
От скоро съм твърдо решен да премина от клуба на Волво във вашия клуб(от една здрава кола към по-здрава друга),та имам няколко въпросчета относно избора ми.Тъи като временатаса лоши(криза)ине мога да си позволя по голями разходи за покупка на кола от тези които съм си определил ми трябват малко цифрички.Субаро-то около което сум се насочил е легаси комби,автомат, 97-2000 година,2.2-2.5 литра двигател.Интересува ме какво трябва да сменя след покупката(ангренажен комплект,масла, филтри,.....) и какви парички ще ми трябват за да осъществя тази операция.Също трябва да ме насочите към някои,които да ми помогне с оглед на цялосното състояние на избрания от мен автомобил(бирата ще е идеално студена).
Идеята ми е горе - долу колко пари ще трябва да ми останат след покупката за да съм свършил всичко като трябва.Благодаря и се надявам скоро да се присъединя към вас!!!
Леко и безавариино!!!
|
|
|
|
| Чет Апр 23, 2009 1:52 am |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
|
В раздела за сервизи има координати къде можеш да си сервизираш колата. Когато си харесаш някоя - караш я на оглед и предполагам ще ти кажат всичко като разходи - какво трябва да се направи, кое е спешно и кое не и колко ще ти струва.
Успех!!!
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Чет Апр 23, 2009 8:31 am |
|
|
|
Dikata
Регистриран на: Съб Яну 12, 2008 9:51 am Постове: 55 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
|
От опит:
- Маншоните са им слаби прецакват се на кола около (130 0000) не е скъпо но правят поразий (не ходи в офицялния сервиз) - към 150лв за предни от официялния.
- Биалетки на торсионната щанга - 100лв парче от официялния
- Ако колата е кам 150 000 си за амортисори видимо им няма нищо но в завой разбираш. Монро - 300 парче. за другите нагоре. Се си мисля чя койловер излиза по ефтино и по добре
- Автоматика може би е най здравата част ако му е сменяно маслото. Смяната е към 100 и като сложиш диференциялите 150-200
- Накладки предни ~ 100лв задни ~ 130лв
И все пак при теб не знам как ще но има разлика от кола до кола.
|
|
|
|
| Чет Апр 23, 2009 4:25 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|