Отговори на тема
 Нов в клуба - Subaru Legacy 2.0 АТ '95 - въпросчета 
Автор Съобщение

Постове: 98
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте фенове на най железните автомобили :D най на края и аз се сдобих с така желания автомобил- (по добре късно от колкото никога) :lol: :lol: както написах и в темата колата е LEGACY 2.0 AT 95g.Изключително съм доволен от колата -вече 4 дни я карам и съответно вече изникват и първите въпроси (моля някой по запознат да помага) 1-автоматика включва плавно без удари на всички предавки но 4-се включва чак към 130км/ч това ми се струва ненормално -какъв може да е случая??? маслото е бистро и няма мириз. 2-прочетох доста във форума за AWD и изглежда че и аз ще имам проблем с него защото на бавна скорост при лек завой усещам едва доловими вибрации - явно е тръгнало.та въпроса ми е Ако го изключвам-задното и го ползвам само при нужда ще се запаэи ли за по дълъг период или това е без значение. 3-и все пак колко излиза ремонт на AWD ? 4-в момента колата е на някви 14-ки които са смешни за тази кола искам да сложа 16-ки но незнам какъв размер гуми може да поеме ??? моля да помогне някой който е качвал такива гуми :wink: и дали мога да ползвам джанти от audi A3,GOLF-4 или е невъзможно заради ЕТ-то? благодаря на всички които ще вземат отношение по темата- ПРЕДВАРИТЕЛНО (VIVA - SUBARU)

Пон Апр 27, 2009 8:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 110
Автомобил: Legacy16v turbo20
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
здрасти по вапроса с гумите на моето легаси 94г му дават 205/60/15аз му сложих 205/70 /15 и много ясно почна дами опира по веждите и затова понеже сам офроуд почитател взех и я видгнах с по 3см отпред и отзад и сега нямам проблеми и вмомента си търся 17' джанти които ще им сложа гуми 205/55/17 с които няма да имам проблеми освен че става малко по тромава но и по иканомична понеже падат оборотите.
но с тая двигатае прсто няма да осетя разлика много , много :smt138

Пон Апр 27, 2009 9:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 98
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
мерси колега :wink: сега вече идва и нов въпрос :lol: как точно го повдигна? и знаеш ли ет-то на твоите 15-ки

Пон Апр 27, 2009 9:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 820
Рейтинг: 63
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
krpanchev написа:
мерси колега :wink: сега вече идва и нов въпрос :lol: как точно го повдигна? и знаеш ли ет-то на твоите 15-ки

Карам с джанти от А3, 15 цола, етето е 38. Стават перфектно, но трябва да си направиш компенсаторна фтулка за централния отвор, при Субару е 56.1мм, а при Ауди е 57.1. Фтулка ще ти направи стругаря на Маргел на Ботевградсдко шосе, с-у 8лв за бройка, от поликарбонат. Ако слагаш джанти с по-голям централен отвор тя е задължителна.
Успех!

Вто Апр 28, 2009 10:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 110
Автомобил: Legacy16v turbo20
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
относно пождигането го направих с полиамид направих си фланци иги слойих между макферсьните и копето аза ЕТ на 15' е55 наколегата незнзм как саму станали

Вто Май 05, 2009 11:36 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Честита ти кола, много да те радва, от чисто любопитство - при какви обороти ти превключва на 4-та, че те притеснява? :)

Сря Май 06, 2009 1:21 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Постове: 610
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Задължително смени маслото скоростната кутия!!!

Сря Май 06, 2009 7:22 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема