Отговори на тема
 МАЛЪК ПРОБЛЕМ С ВОДНАТА СИСТЕМА 
Автор Съобщение

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, лятото и аз се сдобих с една хубава кола (субару легаси 2.5 ат 97 седан)-бив6а алфа155 1.8 тс .Лятото нямах никакви проблеми с температурата-вдига се малко преди половинатаи там седи немърда.Сега зимата пак същото, но като тръгна да спускам например петрохан -стрелката запо4ва да играе нагоре надолу и нещото което ми направи впе4атление 4е из4езва парното.
Спрях на място перката работе6е но радиатора бе6е студен дадох малко пове4е газ 3 000 оборота завъртя водата температурата падна дойде парно, но казан4ето бе6е пълно(разширителното).
От тогава пак ми го направи един път пак същото и съм минал доста км и няма пр.
Знаели някой колко трябва да бъде работното налягане в системата ,4е ми се стружа 4е марку4ите са по твърди от колкото трябва.Поне така мисля :roll: благодаря предварително.

Пет Фев 12, 2010 10:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Разгледай тези теми, колега

viewtopic.php?f=1&t=4553
viewtopic.php?f=5&t=4538
viewtopic.php?f=5&t=1366
viewtopic.php?p=3210#p3210

Пет Фев 12, 2010 11:29 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Отговори на тема