Здравейте, на Легаси 99 2.0 комби - сега като ходих до Пловдив ми се случи нещо странно - след 400 км последните, от които магистралата - с не повече от 110, като спрях и след това тръгнахме градско - започна да ми претриса колата при потегляне - сменил съм к-т ориг. съед в субару сервиза във Варна - възможно ли е да е от маховика това - той е от т.нар- демпферен и една друга далавера се появи при завиване и двжиние с ниска скорост из сукаците предните колелета пресскачат все едно имам бубуни по тях - не се чуват карета и доста придрънква като влезе в няква дупка. Като се върнах на другия ден сутринта колкото и градско да я карам няма помен от това притрисане при потегляне и от тези странни истории с предния мост. Правила го е и преди - но само след много километри преди това извънградско. Някакви идеи?
тъй - единия проблем го разконспирирах - оказа се хил холдъра - има някво касателство с това притрисане - като го понагласих и всичко заспа - а другото дето притрисва при завой след много изминати километри се оказа едната предна гума - от вътрешната страна като загреят гумите за получава нещо като издутина, ама като я оставя два часа на паркинга и изчезва - баси мистерията - сега с летните гуми няма ядове...
Е, нали той форума е да питаме и да си помагаме - то не, че това дето съм открил ще е от помощ за някой - но да има информация за други пострадали от странни симтоми.