Отговори на тема
 Аларма към централното на LEGACY 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 8
Автомобил: SUBARU LEGACY 2.5 4WD AT AIRSP '97
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
От скоро аз и жена ми сме собственици на едно страхотно SUBARU LEGACY 2.5 4WD AIRS AT 97'' колата е страхотна и щом дори жена ми,, която си пада по малки розови коли с дребни габарити, я хареса и не слиза от нея мисля, че колата наистина има място в нашето семейство! Тъй като реших да и сложа аларма, но исках аз да го направя първо, защото обичам да се занимавам с такива неща, второ защото ми излиза път и половина по евтино и трето, защото винаги удоволствието от това е голяма :).Та стига пред история проблема, който изпитах е, че неможах да вържа централното към алармата на няколко пъти замалко да изгоря модула за централното за съжаление схемите които намерих в интернет не вършат работа кабелите които са дадени не съответсват на тези в колата и тн. Ако някой може да помогне с идея схема или упътване как да го вържа ще бъда много благодарен и ще черпя. Минаха ми идеи да отида на алармаджия, но почнах тази работа и искам дая свърша докрай нядявам се повечето да ме разберат. Алармата е SATURN M6 българска.
Благодаря предварително!

Нед Сеп 26, 2010 8:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5905
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И моята аларма е такава, но тогава бързах, за да мина каско и платих - за 20 мин я сложиха... Ако искаш нещо да видиш...

Нед Сеп 26, 2010 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Искам, централното да видя, ама ще ми трябва време.Къде в София се намираш?Можем да се засечем на по бира някъде или да ни дойдеш на гости.

Нед Сеп 26, 2010 9:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5905
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На Цариградско 7ми км БИЦ ИЗОТ сградите работя, като имаш време мини...

Нед Сеп 26, 2010 9:42 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Да може да мина дай тел. И аз работих едно време там преди 4 години в ISL, сигурно ги знаеш.? Може да се разберем за друго ама на ЛС вече!

Нед Сеп 26, 2010 9:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема