здравейте колеги ако някой може да помогне въпроса е следния-колата я закупих от германия но разбрах за проблем вече след като я бях платил и си бях трагнал.при пълен десен или при пълен ляв на 1 оборот на колелото се чува някакво чукане след като се прибрах в българия без аварии я зякарях в сервиз.там ми провериха диференциалите и след като се оказа че са в ред решиха че проблема е в каретата на кардана и бяха подменени но проблема продължи,след това монтоьрите заключиха че каретата на главините са за смяна оказа се че едното каре заедно с полуоската е сменяно в германия и са чисто нови и подменихме само едното каре разбира се и това не помогна, накрая ми казаха че след като е сменяня полуоската понеже имало 2 модела за това легаси е възможно да са монтирали колегите им от германия по дългата по размер полуоска и за това да се получава напрежение при пълен десен или ляв
Не съм голям специалист по ремонтите, но си спомням че имах подобен проблем. Оказа се проблема е точно в новото каре. Най-вероятно е било дефектно. Като сложихме старото и тракането изчезна. Макар че и то си беше за смяна. Та идеята ми бе така или иначе ти е останало едно при подмяната. Ако искаш пробвай да подмениш това което е сменяно в Германия.