Отговори на тема
 Алтернатора ми вие??? 
Автор Съобщение

Постове: 30
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Ами понеже много бързо и изчерпателно ми отговаряте аз ще ви засипя с въпроси .Поредния ми е :Алтернатора ми вие доста като от заминали лагери някоий сменял ли е е лагери на алтернатор да даде инфо? ](*,)

Чет Окт 04, 2007 10:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 657
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Ами какво му мислиш толкова. Сваляш генератора, разглобяваш го и взимаш лагерите с теб, отиваш на магазина купуваш нови и после ги монтираш и готово. Бях чел в менюала че, преди да започнеш да отделяш задния капак, трябва да го нагрееш в зоната на лагера до около 50*С. Всъщност дай некакъв е-маил и ще ти пратя пдф-а за разглобяване и тестване на генератора.
Аз залагам на преден лагер, понеже той носи по-голямата част от ремъчното усилие.

Пет Окт 05, 2007 1:25 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
[email protected] абе човек не знам за другите ама кат идваш в БГ пиши и ако няма време ще докарам скарата на летището да му хапнем и да му пиинем набързо. ЕВАЛА направо ме шашкаш с отличните си отговори :D :D :D

Пет Окт 05, 2007 11:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Аз между другото скоро ще си идвам :) Абе аз не съм механик на коли, но обичам да ровичкам по колите. Пратих ти това за динамото да видиш как се разглобява.

Съб Окт 06, 2007 12:16 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Мнооооогооо ти благодаря .Стартера го оправи един познат жичкаджия (чесно казано с тоците малко ме е страх да не разваля нещо)ама за лагерите на генератора ше си ги правя сам :lol: иначе още неща ми излезнаха :( свети ми Chek Engina и някоя от ролките на ремъците вие яко .Един познат ми каза да махам ремъците един по един за да видя коя ролка точно е амадали няма да скапя двигателя се чудя?
И пак Много благодаря skypa ми е goroya ама не е включен нон стоп ,но ще го измисля, че мануала ще ми е доста от полза :D

Съб Окт 06, 2007 10:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Ти за кои ролки и ремъци говориш сега?
То на тая твойта кола всичко и се е сринало. Голям ситрон ще излезе ми се струва. Тръгна от кутията, после динамото, после стартера, сега заден мост и шумове, и после ролки и ремъци, и накрая чек енжина ;) Ама ме съмнява да спреш до тука. То цяла новела можем да напишем с тая кола.
Като имаш шум отзад, сменяй бързо маслото на диференциала, така и така си го намислил. Пък после ще гледаш и за лагери ако няма подобрение. Добре е някой познавач да ти огледа колата.

Нед Окт 07, 2007 12:34 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема