Отговори на тема
 Проблем с вдигането ... 
Автор Съобщение

Постове: 1
Автомобил: Subaru Legaci 2.2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте и весели празници.
Проблема е следния, Субито беше легнало нацяло на земята. След преглед около компресора намерих протрита тръбичка и отстраних повредата. Сега обаче колата така се вдигна, че имам чувството че е постоянно на макс горе. От гумата до калника има почти педя разтояние при нормал.
Къде да търся проблема
Благодаря предварително

Вто Дек 28, 2010 11:25 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 76
Автомобил: Subaru Legacy
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей колега,
първо зависи колко ти е голяма педята /шегувам се/, пробвай да покараш с над 80км/ч извесно време и виж дали лампата за вдигането няма да започне да мига, тази която е на уредите. Пробвай също да понатискаш копчето за вдигането няколко пъти примерно през 5мин и следи дали няма промяна в нивото на колата, някой път като клекне и трябва време за да се освести, всичко това при работеща кола и спряна на възможно най-равно. Ако няма промяна може да ти е клеясал клапана, който изпуска за да свали колата. Аз имах този проблем и при Митака /раздел сервизи от форума/ ми го оправиха за нула време :smt023 Заслушай се да няма и странно съскане като от спукана гума до всяка една от възглавниците, но дано не е това! Късмет и весели празници \:D/

Вто Дек 28, 2010 11:39 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема