|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Basaev
Регистриран на: Чет Фев 14, 2008 9:24 pm Постове: 42 Местоположение: СОФИЯ Рейтинг: 0
|
Интересува ме конкретния модел http://www.cars.bg/u249921 и наистина ли е с 1 разпределителен вал.? Как да разбера с какво окачване е ? Благодаря предварително. Най ме блазни това че и дават 50.000км гаранция.
_________________ Който не пие от кръчмата, пие от аптеката !
|
|
|
|
| Нед Фев 20, 2011 12:54 am |
|
|
|
bubaru
|
|
Тази е с конвенционално.Изглежда много добре и цената е прилична кола 2002г. Гаранция как се дава, изчислява и т.н. само ми е странно, даже всъшност смешно.Другото, което ме дразни е като започнат да пишат ESP, тракшъни и там каквото го има в мобилето като отметка, без да знаят дали е така или просто си измислят , да се хване някой балък, че колата е с много екстри. Както и да е , ако е в прилично състояние, смятам че е добра оферта.
|
|
|
|
| Нед Фев 20, 2011 1:22 am |
|
|
|
Basaev
Регистриран на: Чет Фев 14, 2008 9:24 pm Постове: 42 Местоположение: СОФИЯ Рейтинг: 0
|
|
Мерси колега. С 1 разпределителен вал ли е ?
|
|
|
|
| Нед Фев 20, 2011 1:29 am |
|
|
|
BrainStormeR
Регистриран на: Сря Яну 27, 2010 11:01 pm Постове: 1017 Местоположение: Варна
Автомобил: Volvo, Legacy 2.5 GT, A6 Allroad
Рейтинг: 70 
|
|
Най-много да е 2000-2001 година. Това е модела със старите фарове. Щом това прикриват, най-вероятно пробега е пипнат... Няма едни пластмасови мрежички до фаровете за мъгла, няма радио, предполагам, че няма да има и щора за багажника, но и без това колата е без хубавите екстри - темпомат, подгряване на чистачките и огледалата и най-хубавата екстра - автоматик...
С един на всяка страна е, т.е. SOHC.
_________________ BMW e 'религия' като SUBARU, но докато едните са в небето, другите са при звездите.
|
|
|
|
| Нед Фев 20, 2011 1:34 am |
|
|
|
Basaev
|
|
Благодаря за отговорите колеги. Ще помисля какво да правя защото много измамници се навъдиха, както този от Горна Баня дето се опитва с трици маймуни да лови.
|
|
|
|
| Нед Фев 20, 2011 1:47 am |
|
|
|
bubaru
|
Мда, май че верно е стария модел преди 2002 
|