Отговори на тема
 проблем с "проверка двигател" 
Автор Съобщение

Постове: 6
Автомобил: subaru legaci 2,5- 2000
Телефон: 0896686956
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
здравейте колеги!от два дена сутрин като паля колата ми светва "проверка двигател" но без да мига.след известно време изгасва.и повече не го прави цял ден .това сереозен проблем ли е?и какво значи?колата ли си прави тест на двигателя сама или аз трябва да направя тест в сервиз?иначе работи нормално!!!благодаря предварително!!!!!

Пон Окт 05, 2015 12:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
hristomg написа:
здравейте колеги!от два дена сутрин като паля колата ми светва "проверка двигател" но без да мига.след известно време изгасва.и повече не го прави цял ден .това сереозен проблем ли е?и какво значи?колата ли си прави тест на двигателя сама или аз трябва да направя тест в сервиз?иначе работи нормално!!!благодаря предварително!!!!!

Това означава, че нещо не работи както трябва - и съответно е записана грешка в паметта на компютъра. Мини през сервиз за диагностика, за да разбереш кое не работи.

Пон Окт 05, 2015 1:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема