Отговори на тема
 Въпрос за Legacy 
Автор Съобщение

Постове: 10
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,нов съм във форума и се надявам да стана част от вас,като се сдобия със Subaru Legacy. По принцип съм си харесал едно , което е 99- та година и е с въздушно окачване и е автоматик. Но все още се колебая ,защото ме стреснаха,че частите били много скъпи и много трудно се намирали. Попитах двама познати монтьори , които ми казват да не съм си купувал такова.Но на мен ми харесва и не знам сега какво да правя. Дали наистина са толкова скъпи частите и какво трябва да гледам ,ако евентуално купувам такова. Аз съм от Пловдив ,ако някой ме попита за кой град става въпрос :) И другото,което искам да попитам е при кого да закарам въпросната кола , за да я погледнат и да кажат дали е читава. Ако има някой от Пловдив с такова Subaru и е на "ти" с марката , би ли дошъл с мен да го погледне и той.Почерпката остава разбира се :) Благодаря предварително на всички , които ще отговорят.

Пет Фев 03, 2012 12:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 769
Автомобил: Legacy 2.2AT .
Телефон: 0877115116
Рейтинг: 47
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравей колега , и аз съм от Пловдив и имам Легаси 95 год с въздушно и автомат . Аз съм много доволен от моята особенно сега в големия сняг и няма нищо общо с която и да е друга марка . Ориентирал си се много добре , и няма да съжаляваш изобщо , гарантирам ти. Частите наистина са малко по скъпи , но Субару е пословично здрава кола и няма да ти се налага да търсиш често части , а за намирането не е проблем , и във форума се продават части и не е проблем с намирането им . Ако наистина си решил да взимаш , може да се обадиш и ще го погледнем с удоволствие , телефонът ми е 0899503091 Киро .
Успех :good:

Съб Фев 04, 2012 1:00 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема