Отговори на тема
 СУБАРУ ЛЕГАСИ 2005г разход на гориво 
Автор Съобщение

Постове: 16
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги.Имам едно въпросче-може би вече е писано някъде по форума за разхода на Легаси 2005г с 2,0л мотор 138к.с. автоматик.Но неможах да открия подобна статия.Та въпроса ми е възможен ли е среден разход на гориво от 7,7л. Такъв разход показа една таблица с техническите характеристики на модела http://www.automedia.bg/catalog/car_76/ ... ech_16423/. И за същия модел но със ръчни скорости разхода е същия.Моля колегите с такъв модел да дадът реална информация за разхода на гориво.Благодаря ви предварително. :)

Нед Сеп 16, 2012 6:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Както обичам да казвам, такъв разход по принцип е възможен - при свободно падане :) Виж на Божо таблицата и прецени. StoredData шийта.

Последна промяна jafaar на Нед Сеп 16, 2012 8:26 pm, променена общо 1 път

Нед Сеп 16, 2012 7:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 63
Автомобил: Subaru Legacy 2.0
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Моята гори 10-11 на 100 бензин,газ нямам.7.7/100 е абсурд.Автоматик е.Зимата стига 12 но под 10/100 лятото не съм виждал на борд компютъра,дали е верен не знам и не ме интересува :D :D :D

Нед Сеп 16, 2012 7:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Alien Smile написа:
7.7/100 е абсурд.Автоматик е.
При много измекярски условия може да падне до този разход на дълго, но ще е рядкост, а не обичайно повтарящо се действие :) Последната предавка на автомата е много висока и на извънградско почти не се различава разхода от този на същата кола с ръчни скорости, а може да е по-икономична с няколко милимунди на 100, както беше при старата ми 1,5АТ сравнена с 1,5МТ по официални данни.

Но в първата таблица, тази от аутомедия, цитата е за смесен разход 7,7 което няма как да стане. Залагам си единия т*****. Левия, че да не стане грешка :) :) :)

Нед Сеп 16, 2012 8:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 59
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
То това по нашите бензиностанции е субстанция която гори (което от една страна пак си е гориво), така, че разхода както и да го смяташ,каквото и да правиш, пак няма да излезе колкото е по книжка...

Пон Сеп 17, 2012 9:29 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема