Отговори на тема
 Соленоид на автоматична скоростна кутия 
Автор Съобщение

Постове: 2
Телефон: 0879262185
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, имам Subaru XV 2013 г. с CVT кутия. Наскоро смених маслото, 11, 12, 2025 г. тип на маслото - LINEARTRONIC 2, 7 Литра, но колата започна леко да придърпва и направих диагностиката в един близо до мен сервиз и колата дава грешка за кафявия Lock-Up соленоид. „Имам записана постоянна грешка P2764 за Lock-up соленоида“ Налага се смяна на соленоида в качествен сервиз. От Габрово съм и сервиза в Габрово на Субару, не прави ремонти от този род. Някакви препоръки и телефони на сервизи. Благодаря предварително за отделеното време.

Съб Авг 22, 2026 4:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2508
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, ако не бъркам, писахте в темата за сервиза в Плевен. Най-добре им звъннете и се разберете с тях. Не мисля, че следят форума.
Ако там откажат, CVT-та прави Любо в Люлин (София) - чуйте се с него.
:beer:

Съб Авг 22, 2026 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема