Би трябвало да включва всичко. Виж цените: http://cgi.ebay.com/48V-1000W-ELECTRIC- ... 5ae135769e Аз ще си правя такова нещо, но само на предна главина и то на 500вата, за да е леко колелото и да си го ползвам нормално, че с тези 48волта става тежко заради батериите. Ако ще си правиш и си ок до 500вата в конрад има главини по 500в за 270лв (май толкова бяха). Там ти предлагат оловни акумулатори и ако нямаш да вкараш пари в момента за хубави като горните, вземаш оловото и караш докато събереш пари за тези (аз така ще направя). Хубавото на конрадските е, че като натиснеш спирачка контролера връща от главината в батериите. Не е кой-знае каква философия, но доста контролери го нямат това.
Аз ще си правя такова нещо, но само на предна главина и то на 500вата, за да е леко колелото и да си го ползвам нормално, че с тези 48волта става тежко заради батериите. Ако ще си правиш и си ок до 500вата в конрад има главини по 500в за 270лв (май толкова бяха). Там ти предлагат оловни акумулатори и ако нямаш да вкараш пари в момента за хубави като горните, вземаш оловото и караш докато събереш пари за тези (аз така ще направя). Хубавото на конрадските е, че като натиснеш спирачка контролера връща от главината в батериите. Не е кой-знае каква философия, но доста контролери го нямат това.
Мисля даже че с регенерация батерията може да изкара по-дълго, но ще се консултирам със други хора.
Ако ти е на задната гума с регенерация, може би може да се направи една стойка и като искаш вдигаш задницата във въздуха и въртиш 10 мин на място на регенерация и после пердашиш.
Eй тук един нов собственик на ЛИЙФ не си е направил сметката и за 10 мин теглене заредил 73 км пробег.
И тази година Икуо Ханава подобри със близо 1 минута миналогодишния си рекорд в класа за електромобили на състезанието Пайкс Пиик със време 12:20.084 . Той е част от "Team Yokohama EV Challenge", бегачката има 37 квтч Sanyo батерия , задвижване от AC Propulsion 200 квт и 350 Нм със гуми Yokohama BluEarth прототип, които са от естествен каучук и масло от портокали.
2012 на Дакар ще има Английско-Холандски отбор със електричка пилотирана от Алистър МакРий, брат на небезизвестния Колин МакРий. Бегачката се задвижва от по-малко от 40 килограмов електромотор със 200 Квт мощност и способен да даде 2000 Нм въртящ момент, но ще бъде ограничен на 120 Нм. Батерията е Литиево-Йонна с капацитет 54 Квтч способна чрез 400 волтова бързо зарядна станция да бъде заредена до 90% за време от 15 до 30 минути. Бъгито е обурудвано с нов тип амортисьори които трансформират кинетичната енергия от неравностите във електрическа. Има 3 режима за използване на енергията в зависимост от нуждите и терена: еко, стандарт и фул атак.
Във Франция преди няколко месеца казаха че правителството ще поръча на автомобилните си фирми 50 000 електромобила за институциите. Отделно че имат много ядрени централи и ток на корем.
Абе и ние щяхме да имаме ток на корем все още... дано пуснат пак блоковете на Козлодуй
Няма да ги пуснат, нито ще тръгне някой от големите заводи който имахме, нито ще се върне доброто образование, всичко е икономически интереси, а на нашата държава и е заповядано да няма собствена работеща икономика.На европата и трябват бели роби и те могат да дойдат само от бедни страни.Идеята е като отидат там и вземат пет пъти по голяма заплата да чистят европейските кенефи, или да мият мръсните чинии или да берат портокали, и даже да се радват на това.
Абе и ние щяхме да имаме ток на корем все още... дано пуснат пак блоковете на Козлодуй
Няма да ги пуснат, нито ще тръгне някой от големите заводи който имахме, нито ще се върне доброто образование, всичко е икономически интереси, а на нашата държава и е заповядано да няма собствена работеща икономика.На европата и трябват бели роби и те могат да дойдат само от бедни страни.Идеята е като отидат там и вземат пет пъти по голяма заплата да чистят европейските кенефи, или да мият мръсните чинии или да берат портокали, и даже да се радват на това.
Не си прав.
_________________ スバル アウトバック Ако погледнете моя Subaru OUTBACK, може да си помислите, че не го обичам. Но истината е, че за мен мръсотията, прахът и калта, които полепват по него, са нещо като медал за храброст. Кой съм аз да отмивам всичко това? Аз... просто оставям вселената да се погрижи...
Чел си планът Ран-Ът, може доста да говорим, САЩ казаха "не ни трябвате повече от 4 милиона",най-добре да си отворим нова тема.
25-годишно BMW съперничи на Tesla Roadster Ентусиаст от хърватската компания за тунинг VST Conversions модифицира BMW-3 от 1986 година, за да го превърнe в конкурент на Tesla Roadster. Две години били необходими на Мате Римак за това постиженив. Електромобилът има мощност 500 к. с. и достига 100 км за 3,5 секунди, а максималната скорост достига 280 км/час, съобщава GreenTech.bg.
Единственият друг електромобил с подобни характеристики е Tesla Roadster - той ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.7 сек. и достига максимална скорост от 201 км/ч.
От тунинг компанията са използвали 23kWh батерията, която позволява на "тройката" да измине 180 километра с едно зареждане, което е средна стойност за повечето съвременни електромобили.
За сравнение, Tesla Roadster може да измине 393 километра.