Отговори на тема стр 1, 2  >
 За мечтите, които се сбъдват 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 15
Автомобил: Outback 3.0 B.Bubi® Edition
Рейтинг: 42
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги! :hello: Нека ви разкажа моята история.

Беше Март месец и знаех само, че следващата ми кола трябва да бъде Subaru Outback.

След многократни прегледи на обяви в нашите “автокъщи” и настъпването на неизбежното разочарование от това, което се предлага в тях, реших, че просто не си заслужава. Не си заслужават нервите, изхабени в безсмислени спорове с някои “търговци”. Не си заслужава и надеждата, че поредната лъскава кола все пак ще се окаже читава.

Попаднах в този чуден форум и след пресяването му по моята тема, веднага пробляснаха темите за колите, доставени от Боби. Сега, след като имах честта да работя с този прекрасен човек и неговия колега Иван, искам тези теми да се увеличат с още една. Защото тези хора го заслужват.

Един телефонен разговор, дълъг и съдържателен, постави началото на всичко. Коли излизаха и се изпаряваха, някои добри, други не толкова, трети прекалено, за да са истина. И Боби не веднъж ме спаси от течащите ми лиги по такива, които изглеждаха перфектни, но в крайна сметка измамници има навсякъде.

Времето минаваше и точно когато започвах да свиквам с идеята, че е просто въпрос на късмет, точно когато спрях да се събуждам и заспивам с телефон в ръка и отворени в него няколко сайта за продажба на коли, нещата се случиха. Не просто се случиха, ами се сбъднаха. Защото попаднахме на колата, която не очаквах, че ще имам. За мен тя беше онази идеална комбинация, към която човек се стреми, осъзнавайки, че тя по-скоро сочи посоката, от колкото да отбелязва крайната дестинация. Помня думите на Боби: “С повече търпение, човек попада точно на колата, която иска”. Колко прав се оказа!

Самата идея, че човек може да си поръча кола от напълно непознат човек по телефона плаши мнозина. Хората около нас са освирепяли и да ни мамят и лъжат е по-скоро ежедневие за нас. Затова, когато се появи човек, който прави обратното, мозъците ни блокират и всячески започват да търсят проблеми там, където ги няма. Затова, колкото и да ви звучи невероятно, свестни хора все още има и те са тук, сред нас. Дайте им шанс, а щастието, което ще получите в замяна е гарантирано. Благодаря ти, Боби, не само затова, че ми намери и докара най-прекрасната кола, но и за това, че ми даде един много важен житейски урок.

Искам също да изкажа благодарностите си и към Иван, който ще опиша с един негов цитат: “Ние сме от старите вълци, които имат мъжка дума. Като кажем нещо - правим го.”. И той го направи: в уречен час беше на мястото, на което трябваше да бъде. С една синя красавица, която ме чакаше. Въпреки трудностите, въпреки препятствията и дългото чакане тези хора сбъднаха една моя мечта.

Изображение

Благодаря ви! :bow:
 15

Нед Сеп 13, 2015 5:22 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 132
Автомобил: Субару Легаси 1998 г.
Телефон: 0896634354
Рейтинг: 89
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Със здраве да си я караш .Дано и на тези момчета всичките им мечти се сбъднат

Нед Сеп 13, 2015 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мъжко е да отдадеш признание на заслужилия :) Пожелавам ти много сигурни, безаварийни и наситени с емоции километри!

Нед Сеп 13, 2015 7:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ле-лейййй, :facepalm: , покъртителен романс.....направо вече ме е срам да пиша ! Както си написал , търпение му е майката......при тебе успях да ти поддтискам стремежа точно 6 месеца(това за мене беше голяма тръпка...до сега ти си ми трети случай в който задържам хората толкова дълго), докато се намери точно 3.0 под 100 000 км и то син (за който си мечтаеше), че и след 2007. За да се сдобие човек с хубава кола, има два аспекта към които трябва да се придържа - търпение и трезво мислене ....и да се вслушва в това което му казват .....сам видя, докато ти чакаше вкарах поне 8-9 такива Аутбеци, но на точната кола се попада само когато човек повярва, че нещата могат да се случат и при него. Колегите са ти пожелали все хубави неща, така че мога да ти кажа - наслаждавайте се дълго време на моментите с този прекрасен автомобил. :beer:

Пон Сеп 14, 2015 7:50 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 35
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
@cosio ако не те затруднява качи още снимки отвътре и отвън да го видим. Иначе ти пожелавам безпроблемно шофиране! :)

Пон Сеп 14, 2015 8:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 636
Автомобил: Outback 2.5AT'03 ; Forester 2.5XT;
Телефон: 0885022272
Рейтинг: 514
Отговори с цитат
Ха, Коце.....чак сега видях....Я, да го махаш това "bat Bubi edition'' от профила на колата ти горе. Нали се сещаш , че около 8000 пъти по-умни от мен хора са измислили колата. Каквото сте ме "иконостасали" навсякъде, остава и култ да основа. Просто гледам да бъда полезен бре хора....стига сте ме дървили. :facepalm:

Вто Сеп 15, 2015 7:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 416
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
То това е нещо като LL Bean edition.

Твойто е B.Bubi edition.

:-P :-P :-P

Не карам пил и не пия карал.

... важно е да знаеш числата колко са ти...

Вто Сеп 15, 2015 8:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
bat bubi написа:
Ле-лейййй, :facepalm: , покъртителен романс.....направо вече ме е срам да пиша ! Както си написал , търпение му е майката......при тебе успях да ти поддтискам стремежа точно 6 месеца(това за мене беше голяма тръпка...до сега ти си ми трети случай в който задържам хората толкова дълго), докато се намери точно 3.0 под 100 000 км и то син (за който си мечтаеше), че и след 2007. За да се сдобие човек с хубава кола, има два аспекта към които трябва да се придържа - търпение и трезво мислене ....и да се вслушва в това което му казват .....сам видя, докато ти чакаше вкарах поне 8-9 такива Аутбеци, но на точната кола се попада само когато човек повярва, че нещата могат да се случат и при него. Колегите са ти пожелали все хубави неща, така че мога да ти кажа - наслаждавайте се дълго време на моментите с този прекрасен автомобил. :beer:

Благодаря, Боби! Наистина нещата се случиха точно както каза (и точно както тайничко се надявах)! :beer:

Цитат:
Ха, Коце.....чак сега видях....Я, да го махаш това "bat Bubi edition'' от профила на колата ти горе. Нали се сещаш , че около 8000 пъти по-умни от мен хора са измислили колата. Каквото сте ме "иконостасали" навсякъде, остава и култ да основа. Просто гледам да бъда полезен бре хора....стига сте ме дървили. :facepalm:

Не искам да я махам, там й е мястото! Дай малко подробности за култа. :subaru_rulz:

Вто Сеп 15, 2015 8:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Alxx написа:
Мъжко е да отдадеш признание на заслужилия :) Пожелавам ти много сигурни, безаварийни и наситени с емоции километри!

Благодаря много! Много ми е приятно да се засечем и тук (макар и да не се познаваме лично бях много доволен от един ремонт на iPhone), който направих в Алексервиз). :good:

angel1972ex написа:
Със здраве да си я караш .Дано и на тези момчета всичките им мечти се сбъднат

Благодаря, колега! И аз това им пожелавам! :hello:

thunder81 написа:
@cosio ако не те затруднява качи още снимки отвътре и отвън да го видим. Иначе ти пожелавам безпроблемно шофиране! :)
Благодаря за пожеланието! ;) Разбира се, ей сега ще кача още няколко снимки.

Lazarus написа:
То това е нещо като LL Bean edition.

Твойто е B.Bubi edition.

:-P :-P :-P

Много добро предложение! Веднага ще го отразя. Трябва да помислим и за емблема. :D

Вто Сеп 15, 2015 8:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Ето още две снимки. :pardon: Едната е от "товарна проба" в Родопите, където за мен е душата на тази кола (и моята). :D От другата можете да добиете някаква представа за интериора.

Изображение

Изображение

Вто Сеп 15, 2015 8:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито колега и много безаварийни километри! С риск да ме оплюят, един съвет от мен, ако не искаш да я скапеш, за толкова време, колкото си я чакал. Тази кола и повечето от по новите модели Субару са изчислени на предела на възможностите си или със съвсем малък запас. Прочети и ня я напъвай с това ремарке за камион...

viewtopic.php?f=5&t=17189&p=232572#p232572
viewtopic.php?f=5&t=19617
viewtopic.php?f=5&t=19698

Вто Сеп 15, 2015 9:12 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Vami написа:
Честито колега и много безаварийни километри! С риск да ме оплюят, един съвет от мен, ако не искаш да я скапеш, за толкова време, колкото си я чакал. Тази кола и повечето от по новите модели Субару са изчислени на предела на възможностите си или със съвсем малък запас. Прочети и ня я напъвай с това ремарке за камион...

viewtopic.php?f=5&t=17189&p=232572#p232572
viewtopic.php?f=5&t=19617
viewtopic.php?f=5&t=19698

Благодаря, колега! Аз мислих, че се подразбира, но снимката е само шега. ROFL И през ум не би ми минало да й закачам ремарке от камион отзад и да я мъча така!
 7

Вто Сеп 15, 2015 9:39 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 97
Автомобил: Outback B15-3.6R 2018г.
Телефон: 0885284389
Рейтинг: 123
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ROFL Е това ме изкефи... ROFL
Да ти е честита и от мен!!! Благородно ти завиждам.

Вто Сеп 15, 2015 10:24 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 261
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Хахаха и мен много ме изкефи колега.Да ти е честита новата придобивка и много безаварийни.Поздрави

Вто Сеп 15, 2015 10:19 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 24
Автомобил: SUBARU OUTBACK III 2005 2,5 4EAT
Телефон: 0894959991
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Confidence in Motion.

B.Bubi® Edition.

Пет Окт 02, 2015 12:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: Subaru Legacy H6 2004
Рейтинг: 244
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Малко в страни от темата... Да не си професионален фотограф ?
Тая първата снимка кърти..

Съб Окт 03, 2015 5:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 88
Автомобил: Outback 2.5,AT-2003г
Рейтинг: 90
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Правилен избор на Човек,който да свърши работата и на Автомобил ! Честито !

Нед Окт 04, 2015 3:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
subarist написа:
Малко в страни от темата... Да не си професионален фотограф ?
Тая първата снимка кърти..

Не в пълния смисъл на думата но, снимам доста, да. :)

HristoSliven написа:
Правилен избор на Човек,който да свърши работата и на Автомобил ! Честито !

Абсолютно съгласен!

А сега продължаваме...с малко кал!! :heavy: Този път кадъра е на мой приятел и мисля, че се справи много добре. :pardon:

Прикачени файлове:
outback_razboishte_1024.jpg
outback_razboishte_1024.jpg [ 808.33 KiB | Прегледано 1345 пъти ]
 15
Чет Окт 22, 2015 10:03 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 103
Телефон: 0898268926
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Честито,
нека ти носи радост дъъълги години :) =D>
:beer:

Чет Окт 22, 2015 10:18 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
Тая снимка е като рекламен плакат на Субару. Някой да я качи във ФБ групата за корица?

Чет Окт 22, 2015 10:44 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2  >