Отговори на тема
 Внос на Аутбек от Италия 
Автор Съобщение

Постове: 14
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

След доста мислене и чудене (и най-вече след като ожулих сегашния ми таралясник отдолу и трябваше за Н-ти път да ходя на тенекиджия), реших, че ще взема Аутбек 2002-2003 модел (преди се двоумях за Легаси, ама май ще ми е нужно нещо по височко). Намерих няколко прилични варианта, но всичките се предлагат в Италия. Та, някой да е запознат как най-лесно и сигурно мога да си докарам кола от там? За предпочитане, ако може без да се налага аз да пътувам до Италия -- примерно да е някоя фирма, която редовно се занимава с внос на коли от там, на която бих дал списъка с обявите, които са ми харесали, и те на място да проверят предложенията, и първото читаво да го качат на автовоза и да ми го докарат (естествено, ще си платя за всичките тези услуги). Съответно, важно е и фирмата да бъде читава, за да не ми докара някоя каруца, или пък да свали някоя и друга част от колата докато е в транзит.

Мерси,
ванката

П.С. Не видях по-добър раздел за темата. Дано за за моделната гама е бил правилният.

Чет Апр 12, 2012 10:47 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 41
Автомобил: Outback'2004,2.5 MT
Нов фен
Отговори с цитат
Според мен няма кой да ти свърши такава работа.Аз си купих колата от Италия,но само по снимки и разговори с търговеца.След като я бях платил автовоз ми я натовари и докара (струва 6-700 лв.)Плюс това е много важно местото където е колата.Ако е някое криво место може и никой да не ти я вземе.Най-често има автовози до Милано.Дано съм бил полезен

Чет Апр 12, 2012 12:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 24
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей, има кой да ти свърши работата :) Ако искаш пиши на лично да ти обясня как стоят нещата. Следващото ходене ще е до края на месеца.

Вто Апр 17, 2012 12:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: subaru
Нов фен
Отговори с цитат
BAHKATA написа:
Здравейте,

След доста мислене и чудене (и най-вече след като ожулих сегашния ми таралясник отдолу и трябваше за Н-ти път да ходя на тенекиджия), реших, че ще взема Аутбек 2002-2003 модел (преди се двоумях за Легаси, ама май ще ми е нужно нещо по височко). Намерих няколко прилични варианта, но всичките се предлагат в Италия. Та, някой да е запознат как най-лесно и сигурно мога да си докарам кола от там? За предпочитане, ако може без да се налага аз да пътувам до Италия -- примерно да е някоя фирма, която редовно се занимава с внос на коли от там, на която бих дал списъка с обявите, които са ми харесали, и те на място да проверят предложенията, и първото читаво да го качат на автовоза и да ми го докарат (естествено, ще си платя за всичките тези услуги). Съответно, важно е и фирмата да бъде читава, за да не ми докара някоя каруца, или пък да свали някоя и друга част от колата докато е в транзит.

Мерси,
ванката

П.С. Не видях по-добър раздел за темата. Дано за за моделната гама е бил правилният.

здравейте, и аз имам същия въпрос като колегата

Сря Сеп 19, 2012 6:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема