| Автор |
Съобщение |
|
pipo334
Регистриран на: Пон Фев 25, 2013 1:31 pm Постове: 34 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OUTBACK 2.0 D
Рейтинг: 0
|

Здравейте колеги! Някой от вас може да знаят, че търсех OUTBACKВ крайна сметка взех OUTBACK 2.0 Boxer Diesel 2011 г. от Берлин. Оня рентакар се оказа нема такава кошница, мотора в масло и антифриз, после мит-недомит, абе ужас! Сега съм горд собственик на така жадуваното Субару! Някой слънчев ден ще я снимам, за да се изфукам В общи линии имам доста въпроси, но ще се поровя малко по форума преди да питам, за да не ме псувате  Колата е с Eclipse AVN726EE (Fujitsu) и ще търся нови карти, защото в момента май са от 2009. Искам да проуча и има ли настройка някаква на фаровете, защото съм с ксенон, не намирам дневни светлини, а не ми се иска да цъкат ксеноните и през деня. Още нещо, което не ми харесва е, че ако съм оставил ксеноните on, се палят директно с фключване на контакт, а аз знам, че е добре да е 10тина секунди след палене на мотора, за да не товаря ел. системата и акумулатора излишно, но не откривам настройки за това. Знаете ли дали вместо ксеноните имам право през деня да карам само на габарити+халогени? Имам и няколко въпроса за аксесоари: - кучкарник- леген за багажника (дълбок)- евентуално протектор за задната броня или покривало за задната броня- гумени стелкиАбе, то всичко искам и още куп работи, ама всичко опира до парички! Давайте съвет от къде да поръчвам тънко или къде да гледам, ако има у нас някакви качествени заместители. Също така, конкретно за кучкарника - лесно ли се монтира/демонтира или веднъж сложен и после си е хамалогия да го демонтирам? Аз всичко си питах в крайна сметка, не се сърдете, ако има писано по въпросите, ще се радвам и само на линк към съответната тема! 
|
|
|
|
| Чет Мар 07, 2013 1:07 pm |
|
|
|
Mrak
Регистриран на: Вто Фев 02, 2010 10:40 am Постове: 204 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.0X, SG9
Рейтинг: 39
|
|
| Чет Мар 07, 2013 10:45 pm |
|
|
|
pipo334
|
Да, бял е 
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 11:10 am |
|
|
|
plaskom
|
Ти можеш да караш на габарити и халогени, докато те спрат и те глобят  . Мен са ме спирали през деня за това че карам на къси и халогени, но се разминах само с "порицание". Трябва да си на къси или DRL (дневни) светлини.
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 12:59 pm |
|
|
|
Mrak
|
pipo334 написа: Да, бял е  Вероятно него съм видял на паркинга до Евроброкер. В грозната сграда работя.
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 1:03 pm |
|
|
|
pipo334
|
|
| Пет Мар 08, 2013 1:38 pm |
|
|
|
pipo334
|
plaskom написа: Ти можеш да караш на габарити и халогени, докато те спрат и те глобят  . Мен са ме спирали през деня за това че карам на къси и халогени, но се разминах само с "порицание". Трябва да си на къси или DRL (дневни) светлини. Зачетох се в темата Автоматично палене на фаровете след запалване, та ще видим. Ще пиша там с конкретни въпроси!
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 1:41 pm |
|
|
|
deadman
|
|
Колега не знам прочете ли някъде, но ако имаш дневни светлини след запалване те НЕ светват ако ръчната е дръпната.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 2:07 pm |
|
|
|
Тедо
Регистриран на: Сря Яну 23, 2013 1:12 pm Постове: 99 Местоположение: София
Телефон: 0888811914
|
|
фаровете за мъгла се повреждат /стопяват/ ако стоят постоянно включени особено лятно време в жегите
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 2:22 pm |
|
|
|
pipo334
|
|
Мерси за съветите, момчета! За съжаление нямам дневни светлини. Има: -габарити -фарове (ксенон) -дълги (обикновени крушки)
Мисля си за някакъв вариант, където дългите са постоянно включени на 30% примерно, а когато включа дълги, да си се захранват на 100% и да свети синята лампа за дълги. Така ще мога да си стоя постоянно на auto и когато само прецени да си включва ксенона (когато се стъмни). Някой правил ли го е този вариант?
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 2:58 pm |
|
|
|
Mrak
|
pipo334 написа: Мерси за съветите, момчета! За съжаление нямам дневни светлини. Има: -габарити -фарове (ксенон) -дълги (обикновени крушки)
Мисля си за някакъв вариант, където дългите са постоянно включени на 30% примерно, а когато включа дълги, да си се захранват на 100% и да свети синята лампа за дълги. Така ще мога да си стоя постоянно на auto и когато само прецени да си включва ксенона (когато се стъмни). Някой правил ли го е този вариант? Да, съществува вариант да са включени на определен процент. Ако решиш ще ти препоръчам място където могат да ги направят. А това е да крие мултимедиа: https://www.eonon.com/Others/Others/A0301.html
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 3:33 pm |
|
|
|
pipo334
|
Леле, човек, супер си! Тъкмо се чудех как да я крия!!!! Пиши ми на ЛС за фаровете! 
|
|
|
|
| Пет Мар 08, 2013 4:01 pm |
|
|
|
bubaru
|
|
Аз от близо 4 г карам Субарута с ксенони и всичките си ги карам с включени фарове през цялото време. Нито ксенони горят, нито акумулатор пада от това, че светват веднага.
|
|
|
|
| Съб Мар 09, 2013 12:00 am |
|
|
|
Greg4o
|
bubaru написа: Аз от близо 4 г карам Субарута с ксенони и всичките си ги карам с включени фарове през цялото време. Нито ксенони горят, нито акумулатор пада от това, че светват веднага. И други колеги твърдят същото.Явно са го сметнали япончетата 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Съб Мар 09, 2013 10:32 am |
|
|
|
bat bubi
|
Честито и със здраве да си я караш....само хубави моменти с нея