Здравейте ,
може би като всеки един кандидат собственик на екземпляр от фамилията на Subaru и аз ще направя поредната (може би досадна) първа тема.
Опитът ми до момента е с BMW , не съм имал кой знае какъв допир до Subaru да не кажа никакъв , нова материя е за мен и за това имам нужда от помощ.
От известно време оглеждам и имам желанието да разнообразя за което съм се спрял на Outback 2.5i или 3.0 H6 ,
като гледам моделите 2000г.-2002г. с бюджет до 8000лв
Много теми изчетох във форума и постепенно започва да ми става една малка каша в главата .
Интересува ме какви са първичните белези по които може да се разпознаят детските болести и проблеми от които страдат двата варианта на които съм се спрял.Страдат ли от конкретни проблеми по мотор,трансмисия (автоматична) ходова част .
Какви са модификациите на моторите , с какво окачване се предлагат , как седи въпроса със сервизиране и обслужване .
В общи линии ме интересува на какво да се обърне внимание при първоначален преглед на автомобила преди да бъде закаран в
сервиз за обстоен преглед.
Благодаря на отзовалите се, и надявам се ще намеря необходимата информация при Вас.