Отговори на тема
 Кандидат собственик на Outback 2000-20002 
Автор Съобщение

Постове: 4
Автомобил: BMW E39 Touring
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте ,

може би като всеки един кандидат собственик на екземпляр от фамилията на Subaru и аз ще направя поредната (може би досадна) първа тема.
Опитът ми до момента е с BMW , не съм имал кой знае какъв допир до Subaru да не кажа никакъв , нова материя е за мен и за това имам нужда от помощ.
От известно време оглеждам и имам желанието да разнообразя за което съм се спрял на Outback 2.5i или 3.0 H6 ,
като гледам моделите 2000г.-2002г. с бюджет до 8000лв
Много теми изчетох във форума и постепенно започва да ми става една малка каша в главата .
Интересува ме какви са първичните белези по които може да се разпознаят детските болести и проблеми от които страдат двата варианта на които съм се спрял.Страдат ли от конкретни проблеми по мотор,трансмисия (автоматична) ходова част .
Какви са модификациите на моторите , с какво окачване се предлагат , как седи въпроса със сервизиране и обслужване .
В общи линии ме интересува на какво да се обърне внимание при първоначален преглед на автомобила преди да бъде закаран в
сервиз за обстоен преглед.

Благодаря на отзовалите се, и надявам се ще намеря необходимата информация при Вас. :beer:

Пет Сеп 27, 2013 3:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Иде зима и бмв-истите им влиза муха в главата :D
Е тук тема на твой колега
viewtopic.php?f=5&t=14237&start=0

Пет Сеп 27, 2013 3:18 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Нов фен
Отговори с цитат
В момента карам 5-та серия комби Е39 , не съм имал никакви проблеми зимата но това е друга тема за друг форум :)
Subaru за мен винаги е бил по сигурния и надежден автомобил , в момента сме и с малко бебе а и от време на време
се катеря по разни черни пътища .. но използването на автомобила е 90% в градски условия.
Спрял съм се на Outback поради голям обем на багажник,4х4, разхода ме устройва :)

Колега , темата към която си ме препратил е за Outback 3 , аз се интересувам от предишното поколение .

Пет Сеп 27, 2013 3:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Гледай да е Н6 :good:

Пет Сеп 27, 2013 7:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Хм , разбирам ,че не се толерират такива теми но никъде не може да се намери по обобщена информация .
Благодаря все пак :beer:

Пон Сеп 30, 2013 4:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Може,във форума има достатъчно информация просто я прочети, задай конкретни въпроси без да повтаряш тези за които доста е писано и ще получиш изчерпателни отговори.Сложи повече инфо в аватараси да се вижда че си сериозен пр. от кой град си и тн.Успех ;)

Пон Сеп 30, 2013 7:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре дошъл колега! Отиди на началната страница на форума и използвай търсачката в долния край на страницата.
Ето набързо няколко теми с твоите въпроси - разисквани са многократно и не може с три изречения да ти се преразкаже.
Отдели малко време да поразгледаш и ще видиш доста систематизирана информация.
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=10120
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=12468
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?t=276
http://www.subaruclubbg.com/forum/index.php

Вто Окт 01, 2013 1:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря на ivodanov за линковте , нещо такова търсех.
Може би ,за мен ще е полезно ако някой собственик на outback (2001 - 2002 ) H6 има време и желание за по бира ,да се видим и
да поприказваме.
До момента наблюдения имам само толкова колкото съм гледал по автокъщите и малко каране/возене на едно STI WRX Impreza 2012 :)

Сря Окт 09, 2013 1:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 199
Автомобил: OUTBACK H6 `02
Рейтинг: 76
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Чувствай се поканен да се запознаеш с моя екземпляр другата седмица, колега /сега леко се "тунингова" :pardon: / - за подробности, на ЛС.

Сря Окт 09, 2013 9:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Отговори с цитат
Какво значи тунингова, сподели може да вземем някоя идея. :idea: :good: :beer:

Сря Окт 09, 2013 10:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 199
Автомобил: OUTBACK H6 `02
Рейтинг: 76
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Обърни внимание на кавичките :giggle: - просто възстановявам всички дребни щети по външния вид, с които получих колата, с допълнително изсветляване на пластмасовите детайли, дреболии като парктроник, теглич, ксенон, нов неръждясал заден мост, скромен "лифт", евентуално защити отдолу....
Както казах, все дреболии :pardon:

Сря Окт 09, 2013 10:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема