Отговори на тема
 оригинално радио н6 2001 
Автор Съобщение

Постове: 12
Автомобил: subaru outback
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте. Интересува ме дали оригиналното радио на Аутбек н6 2001 има изход за субуфър и евентуално как се сваля. И още какво може да се измисли за слушане на мр3 през него.

Нед Яну 26, 2014 4:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 209
Автомобил: Forester 2.0 122
Телефон: 0889043252
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравей. Има 10-ина модела фабрично радио. Ако дадеш снимка или сериен номер ще е по-лесно да получиш отговори. Ако не се лъжа до 2003 нямат изход за усилвател, след 2003 има фабричен такъв под пасажерската седалка(по-запознатите да ме поправят при нужда :pardon:) . MP3 може да се слуша с касетен адаптер или с FM трансмитер. И при двете качеството е под всякаква критика(мое мнение, а и на доста други). Моят съвет е да отделиш, разбира се ако имаш възможност, някой лев и да смениш радиото. А за свалянето би трябвало да излезе целия панел с поставката за чаша. На щипки е. Внимателно от единия край с тънка ,плоска отверка повдигаш. като освободи от една-две щипки другите лесно ще излязат. А самото радио трябва да е хванато с 4 винта към конзолата зад панела, който вече си смъкнал.
Успех.

Нед Яну 26, 2014 6:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 292
Автомобил: B12 Outback H6 2003
Рейтинг: 211
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги
Кoлата е Outback 2003 H6 B12. Имам проблем с радиото. По някаква причина бутоните вече не сработват, дисплея не свети. Самото радио си работи но не може да се спира/сменя/усилва и намалява понеже не работят копчетата. Искам или да го ремонтирам или да го сменя с ново. Затова имам 3 въпроса:
1. Самото радио долу в ляво има нещо като лостче на което пише RELEASE. Предполагам е за да се откача панела? Не намерих нищо по user manual. Самото лостче изглежда е заклинило, защото не можах да го помръдва в никаква посока. Изглежда че трябва да се бутне от дясно наляво но не става. Бутах, дърпах, натисках и не мърда. Някой знае ли дали панела се сваля и как се борави с това копче?
2. Ако знаете сервиз в София, по възможност в западната част моля дайте координати.
3. Препоръчайте модел и марка да заменя сегашното неработещо радио. Някъде бях чел по форума че са нестандартни и повечето модели не влизат.

Поздрави и лек ден.

Прикачени файлове:
IMAG1118.jpg
IMAG1118.jpg [ 547.75 KiB | Прегледано 267 пъти ]
IMAG1119.jpg
IMAG1119.jpg [ 286.99 KiB | Прегледано 267 пъти ]
Вто Мар 14, 2017 9:13 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 13
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Лостчето се плъзга наляво, с което се освобождава само малкото панелче с четирите бутона над лостчето. Пробвай да натиснеш панелчето навътре леко.

Пасват всички модели 2DIN устройства, които имат сваляща се лайсна (например този, лайсната е около панела). Има такива, които са с "разпънати" панели или несваляща се лайсна - те не стават.

Вто Мар 14, 2017 9:20 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема