Днес почивам и реших да си разглобя фаровете и ето ме пред колата ( OUTBACK 2001 ) тумба лумба двата фара долу качвам се в къщи ( жената и детето ги няма на почивка са а аз работя

) с идеята да ги нагрея със сешоара на жената за да омекне силикона.Търся търся 15-20 мин. надъхан , но него го няма
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
жената го е взела .След минута псуване се сетих и загрях фурната до към 90 градуса , намокрих една кърпа за всеки случай и метнах единия фар вътре върху мократа кърпа ,след 7-8 мин го извадих и познайте беше още суров

. Вдигнах градусите до 120 и пак 5 мин извадих го ( не пари много може и градусите да не отговарят на печката ) и бързо с 2 отверки започнах да разделям фара. Силикона е адски здрав затова дърпайте бавно а не рязко. После с дрелката и накрайник за полиране и малко паста за зъби и по обратния ред.Горе долу за 30-40 мин на фар трае всичко. Понеже го реших в последния момент и не се бях подготвил и използвах бял силикон ( само такъв имах ) за лепене , и паста за зъби за пастиране. Лепенето стана супер грозно зареди белият цвят на силикона а за пастирането с паста за зъби не се получи мн. добре може би с някаква паста за пастиране щеше да стане по добре . Не можах да направя снимки понеже си забравих телефона като ги монтирах а взе и да става тъмно , ефекта е голям но можеше и още. Може би няяякой ден ако не го продам пак ще го направя