Отговори на тема
 Нов модел Аутбек? 
Автор Съобщение

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Гледам коледни отстъпки в СМТ. За Аутбек 4700лв., а за Легаси 3000лв. Май ще излиза нов модел. Някой зървал ли е нещо такова из нета?

Вто Дек 02, 2008 4:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 19
Автомобил: Legacy Outback 2.5 2000г.
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
2007 Detroit auto show:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Вто Дек 02, 2008 6:00 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 891
Автомобил: Outback '23 / 2.5 EU
Рейтинг: 383
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
кво му е новото на този, цвета на боята ли :-)
-
няма нов модел, в САЩ има типичният микро фейс-лифт, дето в Европа 'не минава'.
Демек добавени са няккакви дреболии, опсиите са поосвежени, отвънка малко мацнато и тва е.
"Вътрешно" колата не е мръднала от 2004та насам

отстъпките са типични декемврийски според мен, абсолютно ВСИЧКИ авто фирми имат намаления в момента...

Вто Дек 02, 2008 6:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 50
Автомобил: Civic Vti B16A
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
не съм много съгласен (или по-скоро ми се иска да съм прав)....освен "подозрителното" намаление за НАЛИЧНИТЕ субару....в английските форуми сериозно се говори за нов модел легаси и аутбек,като братята англичани се надяват видът му да не се влоши ,както според тях е станало с форестър......няколко дилъра в Англия и Ирландия имат продадени модели 2009/2010 без купувачите дори да са ги виждали....има и няколко статий из Мрежата за нови модели-все пак наближава "20 години легаси"....аз имам мечти за Легаси,но мисля ,че нещата са еднакви... :roll:

Вто Дек 02, 2008 6:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Вярно, че и другите вносители имат намаления, ама при някои те са си целогодишни /примерно Тойота/. Освен това Аутбека е модел от преди пет години, та някак нормално е да има нов, ма може да не му е дошло времето.

Вто Дек 02, 2008 10:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
В САЩ 2009 г.модела се продава от средата на тази година.Беше фейслифнат 2008 г. и не се знае дали дори за 2010 ще има нов модел :wink: .Търсил съм инфо по форумите и досега не съм попаднал на информация за нов Аутбек 2010г.Дано наистина не го окъкат като форито и имрезата,че с този "мейнстрийм" дизайн може и да си позагубят голяма част от лоялните фенове,за сметка на нови клиенти каращи "каквото е модерно" и склачащи от марка на марка.
Сегашния аутбек е много красив автомобил.

Между впрочем,това че нямало промени по Аутбека от 2004г.не е вярно.Фейслифнат е и от вън и от вътре,както има и промени по двигателя,което е най интересното при 08 и 09 модлите-повече въртящ момента за сметка на по-нисък разход...
Говоря за щатската версия,ако някой се интересува мога да вляза и в подробности...

Сря Дек 03, 2008 6:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 245
Автомобил: '05 X5 3.0d; Outback '99 2.5AT
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ами на Глобал Хоум-а на Субару си има снимки на Аутбак MY09. Като цяло изглежда като MY08. Така че и да има нов едва ли ще е преди лятото (MY10).

Сря Дек 03, 2008 9:37 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
http://subaru.bg/forum/viewtopic.php?t=1610

Цитат:
През следващата година моделът на Subaru Legacy ще стане на 20 години.

Това е причина именно през следващата година да се появи новото поколение на популярния седан. Новата генерация Subaru Legacy ще видим през юни 2009 г. и тя ще бъде пета поред.

Предварителните данни показват, че Legacy ще продължи стилистиката на своите предшественици, като ще има предница с уголемена решетка на радиатора и удължени фарове с интересна форма. Както вътрешен човек от проекта на новия Subaru Legacy обяснява „колата ще има редица новости във външния вид, но вие ще можете без проблеми да познаете, че това е Legacy”.

Според него обаче, този път дизайнът на колата ще предизвика разнопосочни мнения, като това ще важи както за седана, така и за комби версията на модела. Платформата ще бъде нова, но със същия размер както досега, като на нея освен новото поколение на Legacy ще се монтира и Outback.

Legacy V ще бъде с разработените наскоро четирицилиндрови бензинови двигатели с обем 2.0 и 2.5 литра и с един шестцилиндров бензинов агрегат с обем 3.0 литра, който ще има подобрен разход на гориво в сравнение със сега познатия.

Според сайта InsideLane, разработеният за Европа дизелов двигател тип boxer е повлиял върху разработката и на новите бензинови агрегати, които също така са получили алуминиев блок със значително по-малки размери. Тази конструкция на двигателя позволява да се намали теглото и в същото време сваля по-ниско центъра на тежестта на колата.

Максималната мощност на двигателя с обем 2.0 литра ще бъде около 200 к.с., а на този с обем 2.5 литра около 300 к.с. Вече се говори, че със сигурност Subaru ще прибави към вариантите и „горещо” Legacy STI, като седанът ще бъде с турбо версия на двигателя с обем 3.7 литра, който ще предлага максимална мощност от 430 к.с

Сря Дек 03, 2008 12:42 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема