Отговори на тема
 Биалетки задни Outback - алтернатива ? 
Автор Съобщение

Постове: 180
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте, едната задна биалетка се обажда (чука) не е скъсана и трябва да я сменям. Биалетката е оригинална на Subaru е с номер 20470AE001 и мисля че е на 250 хиляди км. (при мен повече от 140 хил.) доволно ;)
Сменил съм задна напречна стабилизираща щанга с по-дебела (19.1мм) 20451AG090 от Legacy.
Поради високата цена на оригиналната биалетка (намирам я между 67 и 120 лева) се интересувам от алтернативи. Някой да има наблюдение за някой марка като FEBI BILSTEIN 28439 , MAPCO 52307HPS , CTR ,TRW и други.
Дали да заложа на малко по-дълга биалетка?
Автомобила е Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09

Чет Сеп 07, 2023 1:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4381
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Изпитани(от мен) алтернативи:
TRW, Blueprint, Meyle.Febi твърдо нье, ЦТР може би, за Мапко не знам нищо.
Алтернатива на алтернативите:
Задни от Ауди А6(Ц6 по спомен), една идея са по-къси и държат щангата леко напрегната когато колата е празна. Не се заигравай с по-дълги(осен ако не си с някакъв сериозен лифт), ефектът няма да ти хареса.

Чет Сеп 07, 2023 6:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема