Отговори на тема стр <  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Никой няма да се разсърди, ние нашите авто джамбази си ги знаеме. Не случайно във Враца има сервизи и гаражчета най-много на глава от населението, 90% от колите са блъскани, а останалите 10% са със сериозни проблеми по ДВГ-то, които само се замазват.
А и не обичат да дават повече от 500 евро за кола, после не могат да спят, семейни проблеми и неизлечими болести ги налазват.
Та си вадете изводи, и повичено внимание при избор от Врачанско, ама ПОВИШЕНО!
Аз лично от тук не бих си взи, или, ако видя ТИР-а как влиза в града и карам по него и чакам да я свалят.

Сря Яну 22, 2014 7:48 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 96
Телефон: 0884522179
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Да Ви покажа в какво състояние идват колите http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... link=5g23o , вярно е, че и австрийците се водят циганите на Европа, но и другите западни нации си докарват колите до това положение преди ние да ги купим от гробищата им. Лапетата от автомивките казват, че най-гнусното нещо което перат е седалките на на нов внос коли. Сигурно и в другите градове докарват същите гробници и после ги лъснат и направят на по 100,000 км и карани от бабички да гробищата да носи цветя на стареца с 90 километра на първа :D , не знам, нямам наблюдения.
Най-хубавото е за София, че има качествени сервизи където може да се погледне.
Най-забавни са ми като кажат, че е обслужена, ама моляви се не пипайте, не разбирате, дори не знаете какво масло да сложите. За тази работа си има едни хора, които разбират от боксери, моля ви по-добре не пипайте.
Ох отплеснах се.
Лека вечер и без аварийни километри с марката!

Сря Яну 22, 2014 10:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 41
Автомобил: Toyota Avensis 1,6VVTi
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Тази според мен са му я подарили като е купил 3 други за по 500Е. Странно ми е има ли човек който би си купил тази кола. Трябва много да си се намразил и да искаш да пръснеш много пари и много нерви за да си го причиниш това. Честно ви казвам такава кола и да ми я подаряват ще я откажа. И в този ред на мисли някой виждал ли е в България Субару което да е ок. Говорим за кола в добро състояние която си е и на съответната цена. Просто ми е любопитно дали има такъв търговец по нашите ширини?

Чет Яну 23, 2014 10:45 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 93
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Dorian написа:
Тази според мен са му я подарили като е купил 3 други за по 500Е. Странно ми е има ли човек който би си купил тази кола. Трябва много да си се намразил и да искаш да пръснеш много пари и много нерви за да си го причиниш това. Честно ви казвам такава кола и да ми я подаряват ще я откажа. И в този ред на мисли някой виждал ли е в България Субару което да е ок. Говорим за кола в добро състояние която си е и на съответната цена. Просто ми е любопитно дали има такъв търговец по нашите ширини?

е разбира се, че има ... ти смяташ, че в България се карат само трошляци ли? :?

Чет Яну 23, 2014 11:04 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами има ама просто хората се отказват да ги продават като им поседят 3-4 месеца
а цената им по висока спрямо другите или е написал че колата е на 200 000 реални и всички бягат към " новия внос "

Чет Яну 23, 2014 11:33 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Icetto написа:
Dorian написа:

Ами според мен тези които се купуват от бг Авто къщите са трошляци да. Говоря за Аутбек 2008-2010 със Си драйв 3.0 R на които реалния им пробег е към 100-130 000 и реалната им цена е към 25 000лв. Да виждал съм такива в БГ но цената им е 17-18 000 което автоматично ме навява на мисълта че по колата има нещо при положение че въпросния модел в Европа се продава от 10 -15 000 Евро. За по старите модели дори и не искам да коментирам понеже вариант в който колата е под 200 000км е просто като зле казан виц.

Чет Яну 23, 2014 11:38 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Dorian написа:
Icetto написа:

Ами според мен тези които се купуват от бг Авто къщите са трошляци да. Говоря за Аутбек 2008-2010 със Си драйв 3.0 R на които реалния им пробег е към 100-130 000 и реалната им цена е към 25 000лв. Да виждал съм такива в БГ но цената им е 17-18 000 което автоматично ме навява на мисълта че по колата има нещо при положение че въпросния модел в Европа се продава от 10 -15 000 Евро. За по старите модели дори и не искам да коментирам понеже вариант в който колата е под 200 000км е просто като зле казан виц.

въпросният модел в европа е скъп, когато го търсиш да го докараш на ход до България и да е без забележки. Има читави автомобили с нестрашни проблеми, които като ги вкарат и оправят за пъти по-ниска сума и си стават едни много хубави коли. Разбира се те пак не са от най-евтините на пазара. И са може би по-малко от трошляците. Но ги има.

Чет Яну 23, 2014 12:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 11
Автомобил: Outback H6 MY2005
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
Някой случайно да е гледал този Бек - http://www.mobile.bg/11385564885245157 ?
Някакво мнение за автокъщата?

Пет Яну 24, 2014 10:17 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Icetto написа:

въпросният модел в европа е скъп, когато го търсиш да го докараш на ход до България и да е без забележки. Има читави автомобили с нестрашни проблеми, които като ги вкарат и оправят за пъти по-ниска сума и си стават едни много хубави коли. Разбира се те пак не са от най-евтините на пазара. И са може би по-малко от трошляците. Но ги има.

Не искам да прозвучи като заяждане или нещо такова, но срещам много хора с подобно мислене и честно да ти кажа имам чувството че проблема ни е в манталитета. Какво значи читави автомобили с нестрашни проблеми. Даваш 15 000лв за кола която е на над 150 000 км и има проблем толкова ниско ли си оценявате труда или тези пари за нищо ги нямате. Не виждам разумно обяснение да си купувате барутници и тук типично по български да им правим подобрения доработки ремонти и тн . Хора само аз ли искам да си купя кола и да я карам и тя да ми е роб на мен а не аз на нея. Какво е това премиряване за тея пари толкова и тн. Еми не когато отида на пазара искам най-хубавото все пак си давам парите за него. Аз да не съм 2 или 3 класа човек. Мисля че го бях писал някъде Субару не е евтин автомобил и не всеки може да си го позволи. Честно ви питам всички защо човек да си купува Субару под 15 000лв. От моите наблюдения купиш ли си такова почват мъките и тн. А като видя такава кола със забележки по салона направо полудявам. За да се съсипе един салон или колата трябва да се кара 200 000 + км (което автоматично значи че трябва да се сменят 1000 други неща по колата каквото и да ви говорят в сервизите че може видиш ли да се кара и така ) или човека който я е карал да някакъв мега мърляч който е работил на строеж и е носил тухли в нея. И вие продължавате да давате луди пари за неща които не ви харесват на 100% ама казвате айде за тва ще си затворя очите а това ще го оправя по късно. Да признавам си и аз няма Субару и аз искам да си взема, но няма да направя и 0.01% компромис от перфектната кола (това не значи на 100% чисто нова кола от магазина) и до сега съм видял само една кола която да отговаря на критериите ми но докато се чудех тя изчезна въпреки че струваше 13 500 Евро. Не искам да съм брутален но ако искате да карате наистина добър Аутбек то на 200% трябва месечният ви доход да е над 2500лв ако не сте от тези хора и си мислите че може да минете между капките и да си купите хубав автомобил за малко пари се лъжете и просто ще си купите един много ама много скъп барутник. Извинявам се още веднъж ако съм обидил някой или някой се е засегнал и благодаря на pradabg че ми отвори очите за много неща свързани със Субару Аутбек, които по една или друга причина ми бяха спестени от всички останали във форума. Истината е една. Това е марка която струва скъпо , но за това получаваш нещо уникално. Още веднъж благодаря ти Радо и още съжалявам за въпросния Аутбек. Успех с намирането на верния за вас автомобил но хора моля ви не се примирявайте борете се винаги за по-доброто.

Пет Яну 24, 2014 5:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Dorian написа:
Icetto написа:

Не искам да прозвучи като заяждане или нещо такова, но срещам много хора с подобно мислене и честно да ти кажа имам чувството че проблема ни е в манталитета. Какво значи читави автомобили с нестрашни проблеми. Даваш 15 000лв за кола която е на над 150 000 км и има проблем толкова ниско ли си оценявате труда или тези пари за нищо ги нямате. Не виждам разумно обяснение да си купувате барутници и тук типично по български да им правим подобрения доработки ремонти и тн . Хора само аз ли искам да си купя кола и да я карам и тя да ми е роб на мен а не аз на нея. Какво е това премиряване за тея пари толкова и тн. Еми не когато отида на пазара искам най-хубавото все пак си давам парите за него. Аз да не съм 2 или 3 класа човек. Мисля че го бях писал някъде Субару не е евтин автомобил и не всеки може да си го позволи. Честно ви питам всички защо човек да си купува Субару под 15 000лв. От моите наблюдения купиш ли си такова почват мъките и тн. А като видя такава кола със забележки по салона направо полудявам. За да се съсипе един салон или колата трябва да се кара 200 000 + км (което автоматично значи че трябва да се сменят 1000 други неща по колата каквото и да ви говорят в сервизите че може видиш ли да се кара и така ) или човека който я е карал да някакъв мега мърляч който е работил на строеж и е носил тухли в нея. И вие продължавате да давате луди пари за неща които не ви харесват на 100% ама казвате айде за тва ще си затворя очите а това ще го оправя по късно. Да признавам си и аз няма Субару и аз искам да си взема, но няма да направя и 0.01% компромис от перфектната кола (това не значи на 100% чисто нова кола от магазина) и до сега съм видял само една кола която да отговаря на критериите ми но докато се чудех тя изчезна въпреки че струваше 13 500 Евро. Не искам да съм брутален но ако искате да карате наистина добър Аутбек то на 200% трябва месечният ви доход да е над 2500лв ако не сте от тези хора и си мислите че може да минете между капките и да си купите хубав автомобил за малко пари се лъжете и просто ще си купите един много ама много скъп барутник. Извинявам се още веднъж ако съм обидил някой или някой се е засегнал и благодаря на pradabg че ми отвори очите за много неща свързани със Субару Аутбек, които по една или друга причина ми бяха спестени от всички останали във форума. Истината е една. Това е марка която струва скъпо , но за това получаваш нещо уникално. Още веднъж благодаря ти Радо и още съжалявам за въпросния Аутбек. Успех с намирането на верния за вас автомобил но хора моля ви не се примирявайте борете се винаги за по-доброто.

Нещо си се пренавил. Виж ако искаш Субару без забележки, отиваш в магазина и си купуваш. Не може да искаш да си купиш за 15 хил. Субару, ама то да е като ново и да е под 150к км. Ти западняците за глупави ли ги имаш? Кой ще си продаде читавия автомобил на български търгашин ей така. Или ако има такъв, вероятността ти да случиш на него е минимална, а и съответно търгашинът няма да ти я даде на тази цена или пък ще я даде на негов приятел, ако не я иска за себе си. А защо да си купуваме Субару под 15 000 лв., може да отговориш на въпроса защо търсиш кола под 30 000 лв. да си купиш. Отговорите ни ще съвпаднат. Същото важи и за доходите. Ти как прецени, че с доходи под 2500 лв. няма да се оправи човек? Може и доход над 4000 лв. пак да не ти стигне, може и по-малко от 2500 лв. да ти стигнат. По-скоро трябва да се определи месечна цена за автомобила, която трябва да извадиш и пак е много относително, защото зависи къде караш колата, по колко, как я караш, поддържаш и т.н. Всичко е много относително и затова взимаш една, която ти харесва и разбира се отговаря на бюджета ти и караш, ако не излезе стока я сменяш. Не може да влезнеш много вътре. А и нали все пак това е една кола и не ставаш роб на нея. И защо определи за барутник, коли с дребни забележки. Например си купуваш ти чисто нова кола от представителя и я караш и удряш калник или някъде паркирал те забърсва камион и ще изхвърлиш колата ли? И това прави колата барутник? А ако ти се счупи скоростната кутия и я подмениш с нова пак ли става барутник колата? Има много нови коли, които гаранционно им се прецакват скъпи неща? Няма никога гаранция какво ще се случи и не може да наричаш барутник използвана кола.

Пет Яну 24, 2014 5:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 356
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Dorian написа:
Не виждам разумно обяснение да си купувате барутници и тук типично по български да им правим подобрения доработки ремонти и тн .

Мисля,че темата е ако може да се помогне с инфо за конкретен екземпляр(ако някой го е гледал вече),а не за поучителни предъвкани постове.Колега Dorian,то и ти до скоро май търсеше барутник за да го правиш"танк на пътя" ;) .Първия ми Аутбек беше 97г. барутник и като го продадох имаше само една закъсана мека връзка на генерацията,а сега карам служебно XV на 25 000км. и скоро му сменяха съединител и харчи масло :shock:(добре,че е служебно :giggle: ) .То дали струва под 15 000?А относно това кой на кого е роб-винаги сме неизгодната позиция.Не знам случай кола да дава пари за стопанина си,та макар и извадена от магазина.И скъпа запазена кола да вземеш пак нямаш гаранция,че в следващите 2,3 или 5 г. нищо няма да пипнеш,просто вероятноста е по-малка и за това всеки си прави сметката(до колкото може,понякога излиза крива :pardon: )Бъдете здрави Вие и вашите Субчовци :)

Съб Яну 25, 2014 12:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Dorian написа:
Мисля че го бях писал някъде Субару не е евтин автомобил и не всеки може да си го позволи. .......................................................... Това е марка която струва скъпо

Другите глупости няма да ги коментирам НО си в голяма грешка и недеи да го пишеш повече че тотално ще объркаш много други хора които идея си нямат за какво иде реч.
Потдръжката на такава кола е много по евтина дори от тази на автомобили от по нисък клас, като полото и авенсиса които караш.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm
 4

Съб Яну 25, 2014 2:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 463
Автомобил: XV 2018 1.6Comfort AT
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да добавим и малко цифри-радиатор за Форестър 2002 год. със секция за охлаждане на маслото на автоматика-240лв.
Радиатор за сузуки витара 1989 год.-200лв.
Много скъпи частите бееее .
Постоянно някакви хора ме питат много ли гори субаруто,и аз вече започнах да им казвам директно че много гори щото на бай Ганьо кво да му обясняваш,той си знае от едно време-японските части са скъпи,и ги няма,субарутата горят ама много бензин,и това което най много ме радва-аааааа ама тя автоматик бе.Ко да ги правиш хората,обичат да натискат съединител ....... и да му плащат смяната.
Те не че ръчните скорости не се чупят.
:beer: Наздраве и приятна вечер.

Съб Яну 25, 2014 8:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Anton Yankov написа:
Да добавим и малко цифри-радиатор за Форестър 2002 год. със секция за охлаждане на маслото на автоматика-240лв.

Baja 2005г. = Аутбек 99-02
Като се е почнало: Маншон 23лв. О пръстени за свещите 5лв. 1бр. Гарнитура капак 13лв.
Възд. филтър 17лв. Предни накладки 68лв. Задни пак там някъде.
Друго незнам понеже не се е налагало.

----------------------------------------------------
Мои приятел сменя съединител на ръчна кутия на Це класа 2004г. = около 1800лв. като ползва някаква отстъпка
То основен ремонт на АТ кутия е толкова.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Съб Яну 25, 2014 9:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: Renault Laguna 1 ph 2
Нов фен
Отговори с цитат
Anton Yankov написа:
Постоянно някакви хора ме питат много ли гори субаруто,и аз вече започнах да им казвам директно че много гори щото на бай Ганьо кво да му обясняваш,той си знае от едно време-японските части са скъпи,и ги няма,субарутата горят ама много бензин,и това което най много ме радва-аааааа ама тя автоматик бе.Ко да ги правиш хората,обичат да натискат съединител ....... и да му плащат смяната.

Сори за спама ама не можах да се сдържа :D ROFL ROFL ... колега много точно казано ... Верно нямам Субару все още , но натам съм се запътил и аз... тааа всеки и на мен ми ги бръщолеви тия същите приказки за разход с тоя автомат .. и части и "ооо вечно твоя ще бъде" и кво ли още не ..! Кола ,като кола според мен.. а и всеки се простира според чергата си ;) Хубава вечер и Наздраве от мен :beer:

Съб Яну 25, 2014 9:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ICO-G написа:
Anton Yankov написа:

Сори за спама ама не можах да се сдържа :D ROFL ROFL ... колега много точно казано ... Верно нямам Субару все още , но натам съм се запътил и аз... тааа всеки и на мен ми ги бръщолеви тия същите приказки за разход с тоя автомат .. и части и "ооо вечно твоя ще бъде" и кво ли още не ..! Кола ,като кола според мен.. а и всеки се простира според чергата си ;) Хубава вечер и Наздраве от мен :beer:

Стига си ме копирал! Името ти е като моето, караш Лагуна и сега гледаш Аутбек да си вземеш пак като мен. ROFL

Съб Яну 25, 2014 10:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: Renault Laguna 1 ph 2
Нов фен
Отговори с цитат
Сори за спама ама не можах да се сдържа :D ROFL ROFL ... колега много точно казано ... Верно нямам Субару все още , но натам съм се запътил и аз... тааа всеки и на мен ми ги бръщолеви тия същите приказки за разход с тоя автомат .. и части и "ооо вечно твоя ще бъде" и кво ли още не ..! Кола ,като кола според мен.. а и всеки се простира според чергата си ;) Хубава вечер и Наздраве от мен :beer:[/quote]
Стига си ме копирал! Името ти е като моето, караш Лагуна и сега гледаш Аутбек да си вземеш пак като мен. ROFL[/quote]
Е Адашче , аз каква вина имам че сме с еднакви имена,коли и намерения/МЕЧТИ/ жив и здрав бъди и скоро Суби си вземи.. сейм лайк мИ ;)

Съб Яну 25, 2014 10:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Автомобил: Legacy 2.0
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Mladen99: Ти май си в групата на хората, които са си купили колата за над 15к пари, сигурно доста повее от 15к.

Смяна на съединител на 2.0 Легаси беше 900+ пари преди време. Доста от ръчките имат грижи с маховика, дори и по-новите. Смяна на среден диференциал 500-700 (шанса да се наложи смяна е доста голям). Смяна на ангренаж с 200 повече от на повечето 4 цилиндрови коли. Трябва да се кара с 4 еднакви гуми. Харчи с 1л повече от кола с предно. Определено Субару не е евтина марка и хората трябва да са подготвени психически като си го купуват. :)
Трябва също да се има в предвид, че понеже колата "минава навсякъде" не е такава, която се купува, за да се жали.
 15

Съб Яну 25, 2014 10:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
ICO-G написа:
Е Адашче , аз каква вина имам че сме с еднакви имена,коли и намерения/МЕЧТИ/ жив и здрав бъди и скоро Суби си вземи.. сейм лайк мИ ;)

хехехе и ти така бъди ... само дето аз си взех преди седмица ... ти си след мен ... :P

Съб Яну 25, 2014 10:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
obfuscated написа:
Mladen99: Ти май си в групата на хората, които са си купили колата за над 15к пари, сигурно доста повее от 15к.
Смяна на съединител на 2.0 Легаси беше 900+ пари преди време. Доста от ръчките имат грижи с маховика, дори и по-новите. Смяна на среден диференциал 500-700 (шанса да се наложи смяна е доста голям). Смяна на ангренаж с 200 повече от на повечето 4 цилиндрови коли. Трябва да се кара с 4 еднакви гуми. Харчи с 1л повече от кола с предно. Определено Субару не е евтина марка и хората трябва да са подготвени психически като си го купуват. :)
Трябва също да се има в предвид, че понеже колата "минава навсякъде" не е такава, която се купува, за да се жали.

И аз съм в групата дето съм си взел колата скъпо.
И да скъпо е.Харчи много,скъпо се поддържа,няма продаване,и все еднакви гуми иска.
Но за мен е непрежалимо удоволствие.
А освен колите с умишлено различни размери на предни и задни гуми, всички останали по предписание се оборудват с
4 еднакви гуми.А кой с какви гуми кара е негово решение и висят после по канавките.
Да има централен диф и харчи повече и всичко е дъвкано тук и горчи вече и са грозни и куци ,и тази зима не вали сняг. ](*,)
НО ние си ги обичаме. :love:
И никого не навиваме да си взема.
Дори ги съветвам да си сметнат цена/необходимост/удоволствие :-~
В тази тема ,Темата е друга, да не спамим повече А?

Съб Яну 25, 2014 10:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 157  >