Отговори на тема стр <  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 32
Автомобил: subaru outhbach 2002
Телефон: 359894225513
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Така,така стана интересно.Първо добре дошли на новодошлите колеги,които предполагам бетер си нямат представа що е то subaru.Второ аз сьм човека,който си продава колата от Кюстендил и да ви кажа честно,днес ми стана много криво,когато прочетох вашите коментари . предполагам един от колегите по горе ми звъня, и да всички части съм сменил,дори днес ги сложих в кашон за да си ги вземе евентуално бъдещия собственик,а и още по интересното е че всички сменени от мен части си работят.Сменил сьм ги просто,защото сьм прочел че е добре да се сменят (освен сьединител ),НИКОГА не сьм се стискал за колата.Относно километрите, колата има сервизна история до 2010 (86720км)дори нервиран днес отивам при специалист да ми каже дали е връщане, каза ми че на японските не може да се разбере.има един колега от форума mimo13,предполагам че има някакви данни какво е пращал за Кюстендил (предполагам само за мен).Що се отнася до волана,да сменен е просто ,защото повечето ми харесва, а и защото съм мислел да му слагам к - контрол.На 27 години съм и за мен кефа цена все още няма.Волана го купих преди 2 месеца за 300, но пазя и стария който е в перфектно състояние без грам истьркано.колата я имам от 9 април 2014
И до тук ми струва 10 742лв,защото не правя компромиси.Продавам я защото жена ми иска джип (предишна ми кола беше джип)преди да я купя,сьм видял поне 20 и то само лейки или рьждасалци. Едва ли никой от вас колеги,не познава някой майстор в Кюстендил,защото те всички (добри майстори)ме познават и знаят Аутбека и как се отнасям кьм мойте коли.Пожелавам кьсмет в търсенето. А и както каза колега по горе,след като е сменил всички това защо я продава,прав си колега колата се спира от продажба и явно ще купувам джип жена ми.

Сря Ное 25, 2015 5:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 180
Автомобил: Impreza Outback 2005;Оutback 2020
Телефон: 0894736253
Рейтинг: 181
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Нищо лично колега,ама мен жена да ме накара да си продам Subaru-то,още не се е родила,и то за джип !
Та наистина,ако си направил всичко това с колата си, по-добре й купи на нея каквото иска.

п.с.Пиша това, защото поведението ми по поддръжката на колата е точно като твоето,нищо не се оставя на случайността,и няма човек,който да ме накара да си продам колата,ако аз не го желая !Поздрави !

Сря Ное 25, 2015 5:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 111
Автомобил: XV 2.0D, H6 2002, LPG
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
svetlin_spasov написа:
Така,така стана интересно.Първо добре дошли на новодошлите колеги,които предполагам бетер си нямат представа що е то subaru.Второ аз сьм човека,който си продава колата от Кюстендил и да ви кажа честно,днес ми стана много криво,когато прочетох вашите коментари . предполагам един от колегите по горе ми звъня, и да всички части съм сменил,дори днес ги сложих в кашон за да си ги вземе евентуално бъдещия собственик,а и още по интересното е че всички сменени от мен части си работят.Сменил сьм ги просто,защото сьм прочел че е добре да се сменят (освен сьединител ),НИКОГА не сьм се стискал за колата.Относно километрите, колата има сервизна история до 2010 (86720км)дори нервиран днес отивам при специалист да ми каже дали е връщане, каза ми че на японските не може да се разбере.има един колега от форума mimo13,предполагам че има някакви данни какво е пращал за Кюстендил (предполагам само за мен).Що се отнася до волана,да сменен е просто ,защото повечето ми харесва, а и защото съм мислел да му слагам к - контрол.На 27 години съм и за мен кефа цена все още няма.Волана го купих преди 2 месеца за 300, но пазя и стария който е в перфектно състояние без грам истьркано.колата я имам от 9 април 2014
И до тук ми струва 10 742лв,защото не правя компромиси.Продавам я защото жена ми иска джип (предишна ми кола беше джип)преди да я купя,сьм видял поне 20 и то само лейки или рьждасалци. Едва ли никой от вас колеги,не познава някой майстор в Кюстендил,защото те всички (добри майстори)ме познават и знаят Аутбека и как се отнасям кьм мойте коли.Пожелавам кьсмет в търсенето. А и както каза колега по горе,след като е сменил всички това защо я продава,прав си колега колата се спира от продажба и явно ще купувам джип жена ми.

Здравей колега,
Първо попитах дали е нормална цената после аз ти звънях за субарото. И пак аз после
пуснах друга тема за това дали може да се сложи круйз контрол защото все пак бих искал
да имам тази екстра. Още не съм се отказал от бек-а.
Ако не ме е изпреварил някой.

Сря Ное 25, 2015 6:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Вече не се продава ,колега
Поздрави!

Сря Ное 25, 2015 6:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, някой да сподели информация за тази кола (или за собственика)?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=bgmhou

Може и на ЛС.

Благодаря предварително.

Сря Ное 25, 2015 11:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 31
Автомобил: Honda CR V 98г.
Телефон: 0898429733
Нов фен
Отговори с цитат
svetlin_spasov написа:

Здравей колега,съжалявам че ти е станало криво от моя коментар,но името на темата според мен предполага да се пита относно обяви за Аутбек и съответно те да се коментират.Изказал съм си мнението и това е,никой НЕ задължавам с него,нито пък обвинявам някой.За въпросните 145к не казвам че лъжеш,но ми изглеждат много нереални,все пак не си първи собственик нали?Субару може да съм нямал,обаче съм имал Вартбург,Опел Вектра,Форд Мондео,Ланчиа Либра и Сеат Кордоба.В момента имам Хонда Цр-в и Опел Корса,така че наистина Субару все още не знам какво е,обаче съм карал кола и на 100к и на 380к и горе-долу имам идея къде са разликите като се позагледаш.От всичките коли съжалявам истински че съм имал само Ланчията,купих я защото жената я искаше,по-голям ке*еф се съмнявам че съществува,а подръжката като цена не е малка.И пак ти казвам нищо лично.Няма смисъл да си продаваш читавата кола при положение че си я обслужил напълно и си инвестирал толкова пари в нея,все пак ще се върнеш с 3.5к назад.
Обявата не си я махнал като гледам,ако я публикуваш и тук може би ще я продадеш по-лесно и ще можеш да докажеш за сменените части и обслужването,щом са купувани от форума.
Успех !!! И не ги приемай толкова навътре нещата.

Чет Ное 26, 2015 7:20 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Колега, сьжалявам за острия коментар, но просто се обсъжда моята кола,а дори никой не я е виждал на живо.А иначе едва ли има някой,който като си продава колата да не е на загуба .Това ми е третата кола и за никоя от старите ми коли ,не съм излъгал,дори и двете се карат в Кюстендил .Обявата не мога да истрия, защото не ми дава да вляза в нея,пише грешен код или имейл,пускам запитване за нов код на обявата и ми пише ,че кода е изпратен на пощата,но нов код няма.До някаде ви Благодаря ,защото щях да направя голяма грешка,а иначе сега сьбирам пари за джип :D

Чет Ное 26, 2015 1:58 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
А за тази някой да има инфо?

http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... ru_Outback

Не е ли много ниска цената за 2006г?

Последна промяна nikpl на Чет Ное 26, 2015 7:15 pm, променена общо 1 път

Чет Ное 26, 2015 6:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Няма проблем колега svetlin_spasov :good:
важното е всичко да е в рамките на добрия тон.

Чет Ное 26, 2015 7:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Автомобил: MY07 OUTBACK 2,5
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колега nikpl,сервизите в София са пълни и в момента са като "реанимация".Тази година много такива в клинична смърт,коя за ДВГ,друга за скорости и т.н..... и ремонти за 4–5хиляди и пак не са коли(не са вече Субару).Те вече са изпуснати-не са обслужвани и сервизирани,когато е трябвало и сега са на промоция.

Чет Ное 26, 2015 9:04 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Благодаря колега thunderwolf. Точно това подозирах,
затова се учудих и попитах не е ли ниска цената.

Чет Ное 26, 2015 10:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
За този Аутбек мнения някакви.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11448540093046646&slink=bh6cvz
Пише че е проверен и обслужен в Субаруленд.Това гаранция ли е че колата е на 100% читава?

Пет Ное 27, 2015 6:41 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 221
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
100% Г
DOXATA написа:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11448540093046646&slink=bh6cvz
Пише че е проверен и обслужен в Субаруленд.Това гаранция ли е че колата е на 100% читава?

Фактурата е от описания сервиз но 100% гаранция от автотърговц е като все още да вярваш в дядо Коледа :)
Не пречи пак да закараш там или в някой друг сервиз за допълнително мнение най-много 20 лева ще дадеш..
Успех.

Пет Ное 27, 2015 8:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 49
Нов фен
Отговори с цитат
DOXATA написа:

Ходих да го гледам преди 2 седмици някъде. Не разчитам какво точно са сменили във фактурата, но под колата имаше локвичка масло тогава. Не можахме да я запалим, защото нямаще кой да я отвори, та огледа беше само от вън. Отзад едната вежда беше почнала да се рони от ръждата - под пластмасата. Спирачките отзад изглеждаха не особено добре и имаше дребни забележки по бая от детайлите. За да не стават обърквания като по-горе - Лично мнение :)

Пет Ное 27, 2015 9:03 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!

Някой има ли информация за този Аутбек. Стои от доста време и ми се вижда подозрително евтин... Или това може да е заради липсата на някои екстри?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11393143069665996&slink=bhj7ry

Благодаря предварително!

Пет Ное 27, 2015 9:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 71
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
walkabout написа:
Здравейте!

Някой има ли информация за този Аутбек. Стои от доста време и ми се вижда подозрително евтин... Или това може да е заради липсата на някои екстри?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11393143069665996&slink=bhj7ry

Благодаря предварително!

За това Субару бях звънял миналата година, човека по телефона изглеждаше разбран. Обясни, че цената е ниска, понеже боята е зле - надраскана, изгорял лак и т.н.. Била е вадена от пътя често (офроудчета явно). Според него заради това, реално какво е не знам. :)

Съб Ное 28, 2015 11:52 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, тази обява стои вече от доста време
дали някой е ходил да го гледа?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=bivq5b

Някой знае ли как се вади категория N1 (товарен, 3+1) места?

Пон Ное 30, 2015 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 60
Автомобил: Subaru Outback H6, 2007
Телефон: 0879054668
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
MitkoIvanov написа:
walkabout написа:
Здравейте!

Благодаря предварително!

За това Субару бях звънял миналата година, човека по телефона изглеждаше разбран. Обясни, че цената е ниска, понеже боята е зле - надраскана, изгорял лак и т.н.. Била е вадена от пътя често (офроудчета явно). Според него заради това, реално какво е не знам. :)

Този Аутбек седи още от времето на голямата градушка, която му беше разгонила фамилията, целия беше очукан, от там цената му се смъкна зверски, а как е оправян не знам...

Вто Дек 01, 2015 4:43 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 4
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, ако някой е гледал (или пък иска да погледне) този горубленски аутбек моля да сподели тук :)
http://www.cars.bg/c1433664

Сря Дек 02, 2015 4:57 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Днес ходих да гледам тази:
http://www.cars.bg/c1406617
Собственика го нямаше, но от автокъщата отвориха колата и я запалихме.
Двигателя работеше добре, не усетих миризма на масло от ауспуха.
Маркучите, по двигателя изглеждаха запазени, единият имаше нещо зелено по него.
Оставих колата да работи около 15 мин. Двигателя си работеше без промяна на оборотите.
При форсиране се усеща леко заклащане на цялата кола докато се стабилизира при високи обороти.
Предния люк/шибедах/ не работеше, трябвало да смени някакво жило/или въже, незнам какво точно/.
От долу покритието ми се видя запазено, но гърнетата бяха ръждясали, вероятно ще са за смяна.
Не съм много сигурен, но ми се стори, че гумите от лявата страна/предна и задна/ са износени повече
от външната страна.
Някой ако сподели нещо за тези недостатъци ще съм благодарен.

Чет Дек 03, 2015 3:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 157  >