|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
| Автор |
Съобщение |
|
mytko
Регистриран на: Вто Фев 02, 2010 4:11 pm Постове: 64 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Outback 2.5 2024
Рейтинг: 4
|
|
При мен след 5 мин. работа на място зоната на реотаните е доста топла дори почти гореща и работа вършат, но при движение явно стъклото се преохлажда особено при по-ниски температури. Въпреки това според мен смисъл има и то голям. При силен снеговалеж ако човек е пропуснал да си вдигне чистачките на следващият ден почти гаранция са замръзнали за стъклото. В такива ситуации за 3-4 мин. докато изринете снега от стъклата чистачките са размразени.
_________________ Subaru Outback'24
|
|
|
|
| Вто Яну 31, 2012 9:34 pm |
|
|
|
tony
|
Абсолютно точно казано от mytko.Колеги, както казах на новите Субарута, и по-специялно на Форестър реотаните се виждат. Днес при -16, запушиха стъкла, огледала, заден прозорец. Наистина на място (когато не е в движение колата) ефекта е много добър.Един път минаваш със стъргалката за лед и готово. Но на ход не помагат.. 
|
|
|
|
| Вто Яну 31, 2012 9:36 pm |
|
|
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
aboychev написа: Подгрева на предното,задното и страничните огледала са заедно. При мен също са заедно всички нагреватели, само дето вършат работа и при по-студено, даже пушек се вдига понякога, буквално, от предното стъкло 
|
|
|
|
| Вто Яну 31, 2012 10:47 pm |
|
|
|
bat bubi
|
При мен са отделно, но реално говорим за различни модели.....SIX STARS, за Ауди и Фолцваген си е нормално за дисплея и въобще коледната обстановка при всичко що свети, особенно при модели края на 98-2002........там в заводите са допускали една грешчица в продължение на 4 години със едни студени спойчици.....не знам дали ти е и забивал имобилайзера, но ако ти се случи и това някога чукни ми на 0885 897 615 и ще ти помогна , ако не си в течение с моментното елиминиране на проблемчето де 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Сря Фев 01, 2012 11:36 am |
|
|
|
siGmaManolov
Пресен - пресен
Регистриран на: Съб Апр 28, 2012 5:14 pm Постове: 1 Местоположение: Варна
Автомобил: Laguna Baccara2.0LPG
Телефон: 0897392991
Рейтинг: 0
|
аз мога да помогна, вече едно субаро се възползва. Очаквам колегата да каже дали съм успял да му свърша работа и да прати снимки  А днес ми дойде и още едно решение на ум, ако някой иска помощ нека ми се обади на 0897 392991 Павел, Варна
|
|
|
|
| Съб Апр 28, 2012 5:21 pm |
|
|
|
mashbob
Регистриран на: Пон Яну 30, 2012 9:21 am Постове: 105 Местоположение: София
Автомобил: Outback EJ25 MT
Рейтинг: 32
|
|
Вече писах в темата на Легаси без да искам, но ето и тук:
Моето Суби има подгрев на предните чистачки. В книжката пише, че когато се сменят те, трябва да се гледа новите да имат също метални пластинки в гуменото перо. Ако няма, да се свалят от старите и да се слагат на новите. Е, какво да правя сега? Да си купувам ли обикновени чистачки или да търся нещо по-по-по?
_________________ 2005 Outback 2.5 5MT/DR
|
|
|
|
| Пет Дек 21, 2012 1:17 pm |
|
|
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
|
Единствените чистачки, които бачкат като тези, с които си идва колата са оригиналните - мое лично мнение от личен опит.
Сега карам с едни едикаква си марка, но са зле, а уж марката е хубава - скърцат, а дясната маже яко. Преди това карах с оригинални пера, купих ги от mimo13. Идват скъпи, но пък с ламаринките и качеството на оригиналната чистачка, с която колата излиза от завода.
|
|
|
|
| Пет Дек 21, 2012 4:34 pm |
|
|
|
bobeck
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 2:07 pm Постове: 628 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
|
|
| Пет Дек 21, 2012 9:31 pm |
|
|
|
hstefanov
Регистриран на: Нед Фев 21, 2016 11:31 am Постове: 27 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza 1.5 AT '08
|
Здравейте, Имам Субару Импреза III 2008.. Предното ми стъкло е ориг., няма подгрев, но ИМА РЕОТАНИ за подгрев на чистачките. Предполагам, че трябва да са "вързани" заедно на копчето за подгрев на задното стъкло, защото няма отделен бутон. Подгрева на задния прозорец си работи, но на предните чистачки НЕ. То последните години като няма зими и все да питам във форума и взема, че забравя Някой с идея къде и какво да се гледа. Не съм майстор, но поне някаква насока. Ако не мога сам, поне да дам "насока"  на някой, който се занимава с ел. на автомобили, къде да "бръкне/провери". Не всеки знае всичко за различните марки и модели Благодаря!
|
|
|
|
| Пет Фев 10, 2023 2:21 pm |
|
|
|
BLA
Регистриран на: Вто Юни 29, 2021 1:54 pm Постове: 135 Рейтинг: 90  
|
|
Вързани са на всички мисля предното и задното подгряване. Предното има отделен бушон и реле. Пробвай да ги замериш първо тях. Търси wiper deicer ще ти излезне точната локация при твоята кола.
|
|
|
|
| Пет Фев 10, 2023 3:18 pm |
|
|
|
nikentce
|
hstefanov написа: Здравейте,
Имам Субару Импреза III 2008.. Предното ми стъкло е ориг., няма подгрев, но ИМА РЕОТАНИ за подгрев на чистачките. На Фори SH от същата година подгревът за чистачките е на същия бутон с който пускаш подгрева на задното стъкло. Не вярвам за Импреза да са го направили по-различно.
|
|
|
|
| Пет Фев 10, 2023 4:24 pm |
|
|
|
pantata
Регистриран на: Вто Юни 30, 2015 7:04 pm Постове: 367 Местоположение: София
Автомобил: Legacy MY07 H6, '25 320d xDrive
Рейтинг: 164   
|
На легаси и аутбек са на отделен бутон  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
| Пет Фев 10, 2023 5:21 pm |
|
|
|
hstefanov
Регистриран на: Нед Фев 21, 2016 11:31 am Постове: 27 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza 1.5 AT '08
|
Благодаря на отзовалите се. На един бутон са, има 2 бушона на вътрешното табло.. единия беше заминал. инфо намерих тук: https://fuse-box.info/subaru/subaru-imp ... 2011-fuses* 4 10A Front wiper deicer relay - този беше заминал * 9 15A Front wiper deicer - този беше здрав Имам и още една драма: На задното стъкло имах една прекъсната "лентичка" за подгрева, сега имам три... лятото сменях фолиото.. може би като са разлепвали старото  Гледах някакви китчета за поправка има.., или поизтъргваш, тиксо и с четчица и "Електропроводимо лепило със сребърни частици" Но ако знаете някой автостъклар или "майстор", който се занимава да не оклепам стъклото  , ще съм ви благодарен.
|
|
|
|
| Пет Фев 10, 2023 7:22 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |