Отговори на тема стр <  1, 2
 bi fuel- система с течна газ 
Автор Съобщение

Постове: 12
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте. Системата е ICOM. Ходих при единствения в Пловдив, който монтира и обслужва такива системи- до Скобелева майка и той каза, че най-вероятно е електронен клапан, но иска да я отвори за да е сигурен.

Чет Мар 22, 2012 11:49 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Нов фен
Отговори с цитат
Системата е ICOM. В Пловдив един само ги монтирал и не знам дали да се доверя. Каза, че най-вероятно е изгорял някякъв електронен клапан на бутилката.

Чет Мар 22, 2012 12:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ние също обслужваме ICОМ, но трябва да докараш колата за диагностика. щом имаш представител на ICOM под ръка - защо просто не идеш да ти проверят колата. иначе може да си обикаляш месеци наред.

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Чет Мар 22, 2012 8:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 229
Автомобил: outback 2.5 '00
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Наистина щом си имаш и представител на съответната марка в града действай!

Чет Мар 22, 2012 11:27 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 28
Автомобил: Outback 2005
Нов фен
Отговори с цитат
Doctor написа:
Системата е ICOM. В Пловдив един само ги монтирал и не знам дали да се доверя. Каза, че най-вероятно е изгорял някякъв електронен клапан на бутилката.

Колега,кажи как оправи проблема че и на мен ми дойде на главата същия дерт :)

Нед Окт 14, 2012 6:39 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колегата от който искаш съвет не е влизал във форума от 2 месеца, така че не разчитай на отговор от него. Най-добре отиди до София при Митака да ти я оправят.

Нед Окт 14, 2012 6:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
е то хубаво,ама ония ден бях до Митака,така че ще се пробвам с пловдивските майстори първо и ако не успеят тогава ще трябва пак да се ходи до София :)

Пон Окт 15, 2012 9:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, ти колко пъти и на колко газстанции опита да заредиш след като ти се появи проблема? Питам защото имах следните случаи: в Германия пред мен един мерцедес не можа да зареди от колонката, въпреки че опита няколко пъти. Аз след него заредих без проблем. На друга бензиностанция пак в Германия аз не можах да заредя въобще, но имах малко газ в бутилката и продължих до следващата бензиностанция където нямаше никакъв проблем. Същото се случи и в Хърватска, но никога не ми се е случвало в БГ. Помпата ти подава 5 бара налягане по-високо от налягането в бутилката и може би понякога в бутилката се получава по-високо налягане от връщането обратно на излишната газ. На повечето газстанции където има манометър налягането при зареждане е 10-13 атм., но в Германия на газстанция на Арал съм зареждал и на 25 атм. и освен по-бързото пълнене не е имало друг проблем след това.

Пон Окт 15, 2012 9:44 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ми пробвах на 2 бензиностанции(лукойл и шел).Пред мен си зареждаха и нямаше проблеми,но при мен не стана и реших че има някъкъв проблем и затова не съм пробвал на други.

Пон Окт 15, 2012 12:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2