Отговори на тема стр <  1, 2
 Нова придобивка !!! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 8
Автомобил: OUTBACK H6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Да 209 коня наистна са си голяма емоция :beer: .Относно разходът,аз още не съм я газифицирал :D но е някаде там 13 бензин с нормално каране ,а извънградското направо ме смая ,падна под 8 с не толкова нормално каране :D което надмина очакванията ми за този Н6 мотор :cool:

Сря Окт 17, 2012 12:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 99
Автомобил: subaru legacy 2.5-limited
Нов фен
Отговори с цитат
Alex_H6 написа:
Прикачени файлове:
07102012215.jpg
Прикачени файлове:
07102012214.jpg
Ето и две снимки на звяра :cool:

:bow: :bow: :good: и да знаеш че има защо с нетърпение да чакаш снега.Тръпката е огромна :good: :beer:

Сря Окт 17, 2012 4:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Alex_H6 написа:
Да 209 коня наистна са си голяма емоция :beer: .Относно разходът,аз още не съм я газифицирал :D но е някаде там 13 бензин с нормално каране ,а извънградското направо ме смая ,падна под 8 с не толкова нормално каране :D което надмина очакванията ми за този Н6 мотор :cool:

Къде го постигна този извънградски разход, при какво каране и как го засече, че ме учуди особено?

Сря Окт 17, 2012 10:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ето и за разходът: :) До горе на "OMV" на "Ботевградското". Дестинацията ми беше София-Плевен. (смених сидито от "AC DC" на "Shade" иначе няма как да стане :D ) на така наречената магистрала ,нагласих автомата на скоростта на 120 ,на места повече на места по малко (макс. 160 km/h за кратко).След магистралата съм карал без резки изпреварвания и горе долу в ограниченията и така до "OMV" в Плевен.Бях изминал 163км. допълних пак догоре и събра 12,7л. Бензин 95 обикновен. Жената и детето с два сака в багажника,на кратко е това :)

Чет Окт 18, 2012 3:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Alex_H6 написа:
Ето и за разходът: :) До горе на "OMV" на "Ботевградското". Дестинацията ми беше София-Плевен. (смених сидито от "AC DC" на "Shade" иначе няма как да стане :D ) на така наречената магистрала ,нагласих автомата на скоростта на 120 ,на места повече на места по малко (макс. 160 km/h за кратко).След магистралата съм карал без резки изпреварвания и горе долу в ограниченията и така до "OMV" в Плевен.Бях изминал 163км. допълних пак догоре и събра 12,7л. Бензин 95 обикновен. Жената и детето с два сака в багажника,на кратко е това :)

А зареждането как го направи - до изключване на пистолета ли?
Не е невъзможен този разход, но е доста учудващ - приятно де =D>

Чет Окт 18, 2012 4:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Според мен е невъзможен. Тоест, не твърдя, че колегата лъже, но може да има разминаване при пълненето. В смисъл - пистолета да е изключил по-рано, първото зареждане да е било след първото изключване още и тн. Изхождам от там, че моя ОБК с 5 степенен автомат при такъв режим харчи повече, а тук скоростите са 4 най-малкото.

Чет Окт 18, 2012 4:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 65
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0R, 2006
Рейтинг: 38
От звездите одобрен
Отговори с цитат
И мен разхода ми се струва невъзможно нисък. Дори и фактът, че Плевен е с около 400 метра по-ниско от София (т.е. като цяло имаш повече спускане) ми се струва, че не може да докара такъв разход.
Дано да ти е икономична де :) Аз под 10 на бензин за да падна трябва да измъча колата :)

Чет Окт 18, 2012 5:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Колеги,далече съм от мисълта ,че това е икономичен автомобил :) ,Възможно е и да съм допуснал грешка при зареждането но наистина надмина очакванията ми в разходът :beer: .Някои път може да повторя теста но невярвам да е скоро :D Сега си се наслаждавам и си свиркам :cool:

Пет Окт 19, 2012 11:43 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Така и трябва! :) Ако не си сбъркал и повториш резултата, ще се запишем на курсове за икономично шофиране при теб. Макар, че тая кола трудно те оставя да я караш в еко режим. :)

Пет Окт 19, 2012 12:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Даже не съм си и помислял за такъв режим,209 кончета не се взимат за това ,ама когато съм с детето внимавам повече !!! :)

Пет Окт 19, 2012 1:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2