Отговори на тема стр <  1, 2
 Проблеми с амортисьори? Стабилност на аутбек...и още... 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
@Агент - Ще :) - благодаря за съвета! :)
бтв. днес показвах на едно приятелче как е сложена газовата :) - 5мин търси изпарителя, докато го види. изкефи се как е направено :)
Докато оглеждахме си викам, я да видя как са ми кабелите на свещите....
БАлександров, вече го няма притрисането при подаване на газ в ниските и като, че ли стана една идея по-реагираща при настъпване. (нали не е проблем, че единия кабел не е като другите?)
п.п. Агент, сигурно си го гледал ама поздрав с това: http://www.youtube.com/watch?v=a1GFmrjVMNI&NR=1 (не се сдържах просто, тоя ме УБИ!)
и видях това:

Прикачени файлове:
Коментар на файл: Нормално ли е по лулите да имам масло? Отвън де, вътре където се закача към свеща - няма.
06maslo.po.lulata.jpg
06maslo.po.lulata.jpg [ 57.55 KiB | Прегледано 203 пъти ]
Коментар на файл: Изчистени и закачени.
05zakacheno.jpg
05zakacheno.jpg [ 71.79 KiB | Прегледано 203 пъти ]
Коментар на файл: Ръждата поизчистена.
03izchisteno.jpg
03izchisteno.jpg [ 154.4 KiB | Прегледано 203 пъти ]
Коментар на файл: Отблизо.
02rujda.otblizo.jpg
02rujda.otblizo.jpg [ 170.62 KiB | Прегледано 203 пъти ]
Коментар на файл: Като извадих лулата изобщо нямаше контакт с чопа на бубината. Поне 3-4мм разтояние м/у кабела и щифта. незнам как е работело! Знам, че високото прескача без проблем, ама така се губи бая от тока през въздуха като минава...все едно съм имал 3 1/2 свещи.
01kabeli.s.rujda.jpg
01kabeli.s.rujda.jpg [ 154.07 KiB | Прегледано 203 пъти ]

Вто Апр 06, 2010 1:19 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Според мен си мисли за нови кабели и свещи... явно лулите не уплътняват добре и е имало влага. Най-вероятно свещта на този кабел е доста черна. Ти си знаеш.

Вто Апр 06, 2010 6:23 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 2506
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Отговори с цитат
Колата стоеше в младост > 6м (не съм сигурен колко точно) и може тогава да са станали тея лайна... знам ли.... ще ги сменя, ама по-натам :-D
засега се държи добре (между другото онова с оборотите го правеше само на газ - нали там проблемите се виждат повече...), а нещо като работи, НЕ ГО ПИПАЙ(поне докато може)! :-)

Ааааа да, да питам.
Агент, знаеш ли дали EJ254 ще пасне на мястото на този 1:~1 без да се пипа(много)?
Имам подли замисли вместо да правим лагер на коляновия (почуква на студенко и Митака каза 'лагер') дали да не си търся EJ254 ако успея да намеря за не-много пари и стане без преправяне - сменяне на комп само? сигурно всичко е различно, ама все пак да питам.

Вто Апр 06, 2010 11:08 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1, 2