Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
dankov64
Регистриран на: Чет Дек 01, 2011 6:55 pm Постове: 121 Местоположение: ДОБРИЧ
Автомобил: Subaru Legacy 2.0
Телефон: 0899013485
Рейтинг: 15
|
|
| Нед Дек 11, 2016 8:56 am |
|
|
|
ivekar
Автомобил: Bmw e39
Рейтинг: 0
|
Vmax написа: Тая кола е на поне 300к Гледах 2-3 коли в автокъщата и всичко беше суперамортизирано, едната ходи на оглед - трагикомично състояние - мъртвец съживен от дърводелци. Въобще стойте на далече от автокъщата Веронис ауто ли имаш предвид ? Понеделник искам да отида да я поглеждам SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|
|
|
|
| Нед Дек 11, 2016 3:35 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Същата. Приятел и колега си взе кола от там и е доволен, но това което аз видях като наличност беше много зле
|
|
|
|
| Нед Дек 11, 2016 3:54 pm |
|
|
|
dankov64
Регистриран на: Чет Дек 01, 2011 6:55 pm Постове: 121 Местоположение: ДОБРИЧ
Автомобил: Subaru Legacy 2.0
Телефон: 0899013485
Рейтинг: 15
|
|
| Нед Дек 11, 2016 9:37 pm |
|
|
|
evro82
Регистриран на: Пет Дек 23, 2011 12:12 pm Постове: 193 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.6 Limited,2010
Телефон: 0898316497
Рейтинг: 91  
|
|
За Веронис ауто ще ви кажа следното. Там са няколко човека . Този, който вкарва субару -тата от Швейцария се казва Вальо. Бивш футболист. Аз гледах три коли там . Две бяха страшни гробници,а най-доброто -беше с протекла глава. На мен Вальо ми твърди, че продава 5-6 субару на месец. Мисля си, че ги взима или на много км, или ударени (и ги прави по - надолу от автокъщата при един бояджия -Цецо ) Като цяло -джамбазка работа
|
|
|
|
| Нед Дек 11, 2016 11:21 pm |
|
|
|
Георги1970
Регистриран на: Вто Ное 06, 2012 11:38 am Постове: 67 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru Outback 2.5 , 2007г. 173кс.
Рейтинг: 0
|
|
| Сря Дек 14, 2016 12:28 pm |
|
|
|
Dragi4
Регистриран на: Съб Сеп 10, 2016 9:31 am Постове: 42 Местоположение: София
Автомобил: Outback H6 2006 bat Bubi edition
Телефон: 0885306791
Рейтинг: 29
|
Здравейте, Някой да има информация за тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11481617279383434Колата се появи във вторник, на 13-ти. Също и мнение за търговеца няма да е излишно. Автокъщата предлага доста субарута и предполагам е позната във форума. От доста време съм се насочил към Outback B13 H6 и нямам желание да купувам от автокъща, но искам да разгледам няколко коли (най-вероятно в събота) и си търся мнения за конкретния модел за да видя и чуя какви забележки би имала. Цената не е ли малко висока за 2004-та година? По-скоро е цена като за пазен автомобил с история от частно лице. Успешен ден на всички 
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2016 1:54 pm |
|
|
|
dimitrov2000
|

evro82 написа: За Веронис ауто ще ви кажа следното. Там са няколко човека . Този, който вкарва субару -тата от Швейцария се казва Вальо. Бивш футболист. Аз гледах три коли там . Две бяха страшни гробници,а най-доброто -беше с протекла глава. На мен Вальо ми твърди, че продава 5-6 субару на месец. Мисля си, че ги взима или на много км, или ударени (и ги прави по - надолу от автокъщата при един бояджия -Цецо ) Като цяло -джамбазка работа Колега, не че адвокатствам, но последното Субару на Вальо го взех аз през м. юли тази година. Скоро се виждахме, понеже ми обеща някои дреболии и още не беше вкарвал. Ако има нещо негово сега, то действително е съвсем прясно. Субарата са на другите, които ползват тази автокъща... За мен Вальо е читав човек. От него взех уникален Аутбек Н6 и винаги бих му се доверил, защото каквото ми каза, това беше. Всъщност май не беше нищо, освен стандартното цялостно обслужване. Имам вече 5 000 на колата. Опитът на Стани е неуспешен. С него гледахме Форестер XT, току що докаран, на който бяха сменили гарнитури, тъй като по пътя насам е издухала. Водихме го при Любо, който каза, че колата още духала, наред с други забележки отдолу. Същия ХТ го изкупи другото момче, което вкарва за автокъщата и три месеца му скъса трътката от градско в София. ни гарнитура, ни дявол, така че ходи, че разбери, кой крив и кой прав...
|
|
|
|
| Чет Дек 22, 2016 6:01 pm |
|
|
|
lovetz
Автомобил: Субару Аутбак 2005 H6
Рейтинг: 22
|

Dragi4 написа: Здравейте, Някой да има информация за тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11481617279383434Колата се появи във вторник, на 13-ти. Също и мнение за търговеца няма да е излишно. Автокъщата предлага доста субарута и предполагам е позната във форума. От доста време съм се насочил към Outback B13 H6 и нямам желание да купувам от автокъща, но искам да разгледам няколко коли (най-вероятно в събота) и си търся мнения за конкретния модел за да видя и чуя какви забележки би имала. Цената не е ли малко висока за 2004-та година? По-скоро е цена като за пазен автомобил с история от частно лице. Успешен ден на всички  Смяташ ,че 10900 е висока цена за бек B13 H6 , който е на 148000 к. Смяташ ,че цената е толкова висока, защото автомобила е пазен и има история. Драги, не бъди наивен и се информирай по добре за цените на тези автомобили там, от където е и тази, за да не се разочароваш после. Не съм я виждал, но тази кола е толкова съмнителна, колкото и всички останали по автоморгите. Във форума има достатъчно информация, включително и това ,което трябва да знаеш при избор на кола. Успех с търсенето и не се отказвай .
|
|
|
|
| Чет Дек 22, 2016 9:33 pm |
|
|
|
Dragi4
|
Отказване никога. Това търся и имам време да си намеря читав екземпляр. 10 900 ми се стори висока цена защото все пак колата е 2004-та. Гледах я, според мен е имала сериозен удар в задната лява част, не е оправен добре и за мен тази цена продължава да е необосновано висока. Далеч съм от мисълта че ще намеря нещо читаво по родните автокъщи, но ще огледам всичко което ми е наблизо за да се запозная с модела, неговите особености и цени. Във форума е изписано страшно много, колегите отговарят дори и на най-тъпите ми въпроси и де надявам като влезна в клуба да мога и аз да съм полезен 
|
|
|
|
| Чет Дек 22, 2016 11:47 pm |
|
|
|
SanDRo
Регистриран на: Чет Юни 16, 2016 4:28 pm Постове: 179 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback 3.0 H6 2004 + Vialle LPi
Рейтинг: 68 
|
10 900 далеч не е висока цена за Outback B13 и то H6 - цените им се въртят около 10-11 хиляди  Особено ако е читав си е направо джакпот. Аз моя го взех 10500 от автокъща, вече към 4000-5000км. няма никакви проблеми да чукна на дърво, единствено му направих обслужване след покупката. Без значение на каква цена си избереш твоя бек, задължително го закарай в бял сервиз преди покупката, за да няма изненади после, защото може и на евтин да извадиш късмет, както и на скъп да се наядеш на...  п.п. аз лично бих ти препоръчал да обръщаш внимание и на по-малките детайли от рода на това дали колата има щора на багажника - не ти е належаща, ама фактът че джамбаза не си я е прибрал да я продава отделно показва, че не е кокошкар (естествено може и така да е дошла, ама все пак...).
|
|
|
|
| Пет Дек 23, 2016 12:10 pm |
|
|
|
Labbii
|
|
| Съб Дек 24, 2016 11:12 am |
|
|
|
dimitrov2000
|
|
От снимките изглежда много добре. Запазен е за годините си и ако няма нещо по двигател и скоростна кутия, го отнасяй без да се замисляш. Гарантирам ти, че това няма да се задържи дълго, ако няма нещо фрапантно, което да не личи от снимките...
|
|
|
|
| Съб Дек 24, 2016 12:45 pm |
|
|
|
Labbii
|
dimitrov2000 написа: От снимките изглежда много добре. Запазен е за годините си и ако няма нещо по двигател и скоростна кутия, го отнасяй без да се замисляш. Гарантирам ти, че това няма да се задържи дълго, ако няма нещо фрапантно, което да не личи от снимките... Благодаря много за информацията! Тъй, като съм нов във форума, и имам доста за четене, може ли да ме насочите къде има сервиз където мога да го закарам да го погледнат, и да си разбират от работата?
|
|
|
|
| Съб Дек 24, 2016 2:39 pm |
|
|
|
dimitrov2000
|
|
Бих ти препоръчал при Любо в Люлин. След тунела до Технополис и Била направо, посока Банкя и след светофара на Била, сервиза е на 30м вдясно. Той може да те ориентира за състоянието. Ако излезе нещо сериозно лошо, вземи разбира се и второ мнение. Тази работа е малко като при доктор...
|
|
|
|
| Съб Дек 24, 2016 3:16 pm |
|
|
|
Be happy 1
Регистриран на: Сря Юни 01, 2016 3:34 pm Постове: 273 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza 2.0
Телефон: 0898831186
Рейтинг: 195    
|
|
Ако това ще помогне там са две автокъщи и продават доста, приятели взеха кола и нямаше нищо фрапантно, явно са що годе читави собсъвениците, така че си заслужава да я гледаш.
|
|
|
|
| Съб Дек 24, 2016 3:32 pm |
|
|
|
Dragi4
|
|
Здравей колега.
Ако не се лъжа колата беше на по-висока цена известно време. След това обявата беше изтрита и се появи на тази цена, така че е поседяла известно време. В двете къщи на бул.Цар Борис Трети има доста подобни коли, така че си струва да разгледаш според мен.
Успех с търсенето!
|
|
|
|
| Съб Дек 24, 2016 3:53 pm |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
|
| Съб Дек 24, 2016 5:30 pm |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
[quote="RASHEV"]Здравейте колеги някой да има информация за тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=h3l5xv ще съм ми благодарен ако я сподели[/q колата е в автокъща auto union Околовръстно шосе,след моста на р.Марица посока Пампорово тел.: 0898653488 Регион: Пловдив, гр. Пловдив
|
|
|
|
| Пон Дек 26, 2016 11:41 am |
|
|
|
jujo_si
Регистриран на: Вто Мар 11, 2014 12:03 am Постове: 78 Местоположение: Пловдив/София
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0
Рейтинг: 37
|

Labbii написа: dimitrov2000 написа: От снимките изглежда много добре. Запазен е за годините си и ако няма нещо по двигател и скоростна кутия, го отнасяй без да се замисляш. Гарантирам ти, че това няма да се задържи дълго, ако няма нещо фрапантно, което да не личи от снимките... Благодаря много за информацията! Тъй, като съм нов във форума, и имам доста за четене, може ли да ме насочите къде има сервиз където мога да го закарам да го погледнат, и да си разбират от работата? Понеже и аз минах наскоро по този път да ти кажа, сервизи един от тези http://subarucenterbg.com/bg/subaru-ser ... sofia.html за Любо също съм чувал хубави думи а не е в този списък. на огледа гледаш следните неща: ЛИЧНО: Поне 2 Ключа да има Боя Салон кожа състояние Таван Брони Гуми износеност Обороти празен ход стабилни ли са Волан/ вътрене включен и изключен двигател - луфтове Клаксон Централно заключване Аларма има ли Колани - прибират ли се сами, разпарцаливени ли са Светлини фарове + габарити + долу + мигачи Светлини по таблото, дали всички светят, вижда се като дадеш на контакт, джамбазите ги махат за да не свети Check-Engine или Airbag да кажем и да не видиш че има проблем с нещо Ел седалки Ел огледала Чистачки отпред отзад Пръскачки на стълката отпред отзад Чистене на фаровете Подгряване на седалките Подгряване на огледалата Подгряване предно задно стъкло Аудио и тонколони Отваряне/затваряне на врати багажник и двигател Отваряне/затваряне на прозорци и люк Ръжда по купето под врати, под багажник, под гумени уплътнения, под калниците Щора на багажника дали има Резервна гума Крик Стелки Лично за мен един оглед приключваше още на първите точки от списъка, салона почти винаги беше в лошо състояние скъсан протъркан с висящ мръсен таван или кола с само един ключ или кола която неможе да запали (2 такива в горубляне) След като видиш тези неща ако все още харесваш колата я водиш на сервиз, за София аз я водих при Митака, казаха ми да дойда преди 9 и няма нужда от запазване на час, отне ми около час-час и половина цената е ~50 кинта и си струва да го направиш защото иначе може да вземеш кола с много по-скъпи проблеми, Отделно плащаш 50 кинта на автокъщата за да докарат колата с репатрак до сервиза, ако е регистрирана незнам как ще е, може би ще е безплатно. Тоест огледа ти е 100лв но си струва защото ще знаеш и кое не е наред и колко ще ти струва да го оправиш. Освен това което сервиза ще си види така или иначе ще ги питаш да видят и за тези неща: СЕРВИЗ: Ръжда (гледа се отдолу) Преглед за удари Текло масло (гледа се отдолу) Окачване (гледа се отдолу) Сменян ли е радиатора Прегрявана ли е Гарнитури Амортисьори Калници Ауспух и изгорели газове Скорости и Съединител Автопилот Климатик VDC и VDC-OFF Спирачки ABS AIRBAG Компютърна диагностика Лично аз седях при колата и ги карах едно по едно, след сервиза знаех абсолютно всичко кое не е наред по колата и колко ще струва сервизирането и ремонтите. Ако минеш през тези точки ще си покрил една голяма част от нещата При мен сервиза намери: Наложителни ремонти: 2 изгорели крушки и скъсан маркуч на чистачките, оправих си ги сам за 10лв и омасляване при О-пръстена на топлообменника (вижда се отдолу) сменя се заедно с маслото. Неналожителни неща които не са за смяна но ще се обадят някой ден за около 1000лв - тампони, луфт в рейката, спирачни дискове и др. Стандартно сервизиране - масло,филтър,масло скоростна кутия филтър,масло преден и заден диференциал и въздушен филтър това излиза към 500лв +- според вида масла които ще сложиш и сервиза Успех :-)
|
|
|
|
| Вто Дек 27, 2016 3:06 pm |
|
|
|