| Автор |
Съобщение |
|
niki748
Регистриран на: Съб Апр 05, 2008 4:51 pm Постове: 15 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
Красъо,не пресирай колегата моля те,че после ще ни обвини че сме го натиснали и затова е взел СУБИ,и една-две години после не е сменял нищо освен консумативи по него.Той е свикнал с ауди-то през месец дава по 200-300лв за нещо,затова аз предлагам си вземе един много "икономичен" VOYAGER 3.3 AWD AUTO където 18/100 в града е песен за него и просто ще си направи подарък за цял живот. 
|
|
|
|
| Съб Апр 30, 2011 7:01 pm |
|
|
|
DARKO1
Регистриран на: Чет Юни 24, 2010 5:21 pm Постове: 132 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Outback 3.0, 2007
Рейтинг: 19
|
Ха, ама тука още ли пишете?! 
|
|
|
|
| Съб Апр 30, 2011 7:37 pm |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
DARKO1 написа: Ха, ама тука още ли пишете?!  Да наистина, вземете я изтриите тая тема, че вече ме е срам, защо я пуснах.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Съб Апр 30, 2011 8:37 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Младенски като видях откога рисуваш в този форум .... Земи си някаква кола и пусни снимки да се успокоим.Ама ако не е Субару,моля те не влизай отново да ни тровиш колко била лоша и колко мноого си сбъркал,че ни се изтриха буквите на клавитурите... Хайде със здраве и без лоши чувства  Късмет,че то :"Жена от море и кола от ръка само с късмет може да случиш добра" Стара морска поговорка 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Съб Апр 30, 2011 9:56 pm |
|
|
|
Mladen99
|
Greg4o написа: Младенски като видях откога рисуваш в този форум .... Земи си някаква кола и пусни снимки да се успокоим.Ама ако не е Субару,моля те не влизай отново да ни тровиш колко била лоша и колко мноого си сбъркал,че ни се изтриха буквите на клавитурите... Хайде със здраве и без лоши чувства  Късмет,че то :"Жена от море и кола от ръка само с късмет може да случиш добра" Стара морска поговорка  Хех.... поговорката сефте я чух, ама трябваше 2г. по рано да я кажеш, да е бързам ;-) Има ли.... при ръчни скорости система за потегляне по наклон колата да не ти тръгва назад? Говорим за.... няма да кажа какво (да е изненада).... мотора му е 2.5 ръчка след 2003г. Имали изобщо такива системи и ан кои модели?
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Съб Апр 30, 2011 10:03 pm |
|
|
|
Greg4o
|
Hill Holder демек задържане на баир  Има на които се случи не знам точно,но май на ръчките има нужда и там го слагат
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Съб Апр 30, 2011 10:05 pm |
|
|
|
PitM
Регистриран на: Вто Ное 02, 2010 6:57 am Постове: 595 Местоположение: София
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178   
|

[quote="Mladen99] За пред Убежденията си много прав колега, но нали за това има форум. Оч аквах наистина помощ, но се оказа че малко се разочаровах, за което може _би малко съм си виновен ,че споменах други марки тук. И пак искам да кажа ,че тия минивани ама хич не ме кефят, понеже , ако на Субито в багажника сл Ожат 2 седалки и то ще мине за миниван, когато качиш 7 човека няма място за багаж и на двамата отзад им е ядски тясно . И не са чак толкова широки и просторни . Казвам го от опит, понеже мои познат има такова. Имах удоволствието да направя едно кръгче с Легаси комби (дори ако не се лъжа Легасито беше на братовчед на колегата "BE REAL" ) . Надеждността и по Ддръжката също не искам да ги пренебрегвам, както и AWD системата.Сбърках веднъж с избора на кола ко ето ме вкара в голяма финансова дупка, и не искам да се повтори, затова се насочих към вас, и наистина ми се иска да е Субару, но дали реално ще ми върши нужната работа ще се опитам да изнамеря някое да провер я. Колегата "BE REAL" каза, че ги е продал . Е, здраве да е !Почти съм избрал Субар У и затова пуснах темата за 2,5 или 3.0л и по -конкретно за едно 3.0л. , което е на доста добра цена - http://www.cars.bg/u344488[/quote] Трудно се чете колега! Наистина е за изтриване! В интерес на всички ни е да обръщаме внимание на начина на писане. Стават грешки и при боравене с клавиатурата, но за това има възможност за редактиране.
|
|
|
|
| Вто Май 03, 2011 2:40 am |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
Докторе,как ги правите ,на 10години кола,да е по 100000км  да не вървят назад във времето В кръга на шегата. Моят пост,ако може малко да се боядиса и той,че е черно бял:)
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Вто Май 03, 2011 10:02 am |
|
|
|
Mladen99
|
|
|
|
|
|
| Вто Май 03, 2011 10:57 pm |
|
|
|
valadares
|
|
a..колега BAJA ли си взе бре младенски?????
ами честито..Н6 е нали?то маи 2.5 няма...ако е така само едно честито мога да ти кажа колега,със здраве да я караш и милиони километри..,много красива кола..СНИМКИИ!!!!!!!!!!!!да не забравиш
ти ме ут'епа с лопата брат...много ме изненада:)трябва ти и стикер..
|
|
|
|
| Вто Май 03, 2011 11:09 pm |
|
|
|
valqk
|
|
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 12:18 am |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 1:42 am |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
 2,5 литра, 121 KW, честито! This is the end of an era!
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 1:45 am |
|
|
|
valadares
|
|
аз бива ли толкова глупав въпрос да задам:),ама като не съм в час на нашите талони..
пак честито младенски.....,ама не ме послуша да си вземеш Н6:)
бъзикам се
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 8:42 am |
|
|
|
Krasimir_65
Регистриран на: Чет Юни 25, 2009 7:02 pm Постове: 676 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Субару Форестер 2003 мт
Рейтинг: 15
|
Честито колега! Направо отряза на коча топките с този талон 
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 10:51 am |
|
|
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
Супер изгърмял младеж  ми другия път пусни тема кажете нещо за бмв-е и си купи прицеп с влекач Скания  ся аз да задам въпроси , така: сега къде ще сядат хората дето щяха да сядат на задните седалки ? как кои седалки ? дето спореше за тях дето щяха да бъдат в багажника ? и като нямаш хардтоп какво ще слагаме в багажника ? и като го натварим колко ще гори ? все въпросчета които те интересуваха  ще е добре да знам къде ще стои и газовото ? не че е лоша колата въпроса е тва ли е твоята кола ? натоявам да ми отговориш на всеки въпрос щото имам още толкова иначе честито добре дошъл в клуба а от него излизане няма ! със здраве да я караш  П.п и с талона неможе да се измъкнеш искаме снимки обилно количество снимки 
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 11:00 am |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
Честито, много е яко, ако му сложиш и твърд покрив си е чист Outback, пък и не ти трябва газова, ако си вземеш ДДС-то от бензина е-хе ..2 лв/л - мечта ....пък и от чарковете... 
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 12:45 pm |
|
|
|
Mladen99
|

BE REAL написа: Супер изгърмял младеж  ми другия път пусни тема кажете нещо за бмв-е и си купи прицеп с влекач Скания  ся аз да задам въпроси , така: сега къде ще сядат хората дето щяха да сядат на задните седалки ? как кои седалки ? дето спореше за тях дето щяха да бъдат в багажника ? и като нямаш хардтоп какво ще слагаме в багажника ? и като го натварим колко ще гори ? все въпросчета които те интересуваха  ще е добре да знам къде ще стои и газовото ? не че е лоша колата въпроса е тва ли е твоята кола ? натоявам да ми отговориш на всеки въпрос щото имам още толкова иначе честито добре дошъл в клуба а от него излизане няма ! със здраве да я караш  П.п и с талона неможе да се измъкнеш искаме снимки обилно количество снимки  Щях да ти звъня преди да го взема, че когато на празен ход подам рязко газ (от малки оботори) малко заглъхва и претриса в 1-я момент, но наи вероятно са свещи (днес лефтер каза също че са свещи). Мотора грее, отдолу е малко кофти че 2г. е каран има няма 10х.км. и има ръждички по ауспуха, разни болчета гаики, но кати цяло е добре. Отговорите.... ми. Хората дето щяха да сядат.... това щяха да са все приятели и роднини дето си имат коли и мисъл да не разхождаме все по 2-е коли за 6 чивека.... ама в краина сметка си купувам кола за мен, другите да се оправят. Хардтопа..... сега за начало предполагам в Царево ще ми направят пвърд покрив само над товарната част (равна) а по натам като ходя към Софето, говорих с едно момче дето за 500-600лв. ще направи нормален хард-топ с 2см. пяна за шумо и топлоизолация, качествена работа. За товаренето, няма да нося тухли с него...... детка количка, 1-2 куфара багаж... такива неща. Газовото ще е на резервната гума (отдолу) а резервната гума отзад (ще има място за всичко) За сега това е моята кола. Явно перфектен вариянт няма, 4х4-то го тествам с голям кеф... След като сложа покривало отзад ще има много място. Вътре.... нее нои знае колко обширно, но за моето семеиство ще е добре, за сега. Ще си ходиме на маслен нос без ядове, зимата да се надяваем също ще си ходим почти без ограничения навсякаде. Нядавам се да нямам сериозни проблеми с колата на 36х. мили е, обаче с ръчна кутия (много исках автомат, ама...) няма лост за бързи бавни, климатик.... теглич (малко са объркали светлините като са оправяли кабелите и сега ще имам 1 ден занимавка и с това) Фаровете нещо не ми харесва как светят, викам си ще сложа едни хубави Н7 крушки които ми бяха останали, да ама не оказа се НВ5 на фара и НВ4 на халогена, при аутбека такива ли са? Засега ще е с тях после смятам да сложа ксенон. Доста ангажименти ме натиснаха тия дни и малко ще замотам оправянето на колата. Масло 5/30 пише и смятам такова да сложа все пак е 2005г. Еми за сега толкова, снимки.... ще пусна една нова тема направо.... ама незнам в кои раздел за да се похваля 
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 1:43 pm |
|
|
|
Krasimir_65
Регистриран на: Чет Юни 25, 2009 7:02 pm Постове: 676 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Субару Форестер 2003 мт
Рейтинг: 15