Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4
 Мнение за американски Outback 
Автор Съобщение

Постове: 5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, има възможност да взема изгодна един Outback 2001г. 2.5 литров. Изпълнението обаче е американско - километража е в мили има и в километри ни с по- малки цифри. за разлика от другите гледани от мен екземпляри този е с климаик а не с климатроник, няма "дупки на тавана" :) и няма копчв за различните режими при автоматика.
Моля ви споделете има ли други разлики и заслужава ли си да се вземе американско изпълнание.

Пон Яну 27, 2014 3:19 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 93
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
kirerto написа:
Здравейте, има възможност да взема изгодна един Outback 2001г. 2.5 литров. Изпълнението обаче е американско - километража е в мили има и в километри ни с по- малки цифри. за разлика от другите гледани от мен екземпляри този е с климаик а не с климатроник, няма "дупки на тавана" :) и няма копчв за различните режими при автоматика.
Моля ви споделете има ли други разлики и заслужава ли си да се вземе американско изпълнание.

Според мен е хубаво да кажеш и на каква цена е. Само тогава може да се прецени дали си заслужава. :)

Пон Яну 27, 2014 3:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4