Отговори на тема
 OBK 2/3 test drive? 
Автор Съобщение

Постове: 7
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

има ли някой (или няколко :)) желаещ в София с Outback, който да ми демонстрира на живо машината си и да ми позволи да я усетя лично? :)
Усещането не би било нищо екстремно - няколко десетеки километра по хубав път (примерно кръгче до Вакарел и обратно) в зависимост от това колко време бихте ми отделили.

Целите са няколко:
- да проверя дали Outback наистина е моята кола ... чисто субективно
- да добия впечатление как работи изправна машина, за да мога да търся разликите при огледи
- да установя достатъчен ли ми е 2.5 двигател основно като еластичност ( доускоряване 80-120)

От мен - гориво, почерпка, пълно "каско" за времето ми зад волана и горещи благодарности :)

Съб Яну 07, 2012 1:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Защо не проверите за тестово каране на Аутбек при оторизираните продавачи?

Съб Яну 07, 2012 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
качи се в някой към белмекен и ела да покараш там,аз съм насреща:),пък после ще те върнат :smt023

Съб Яну 07, 2012 9:37 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Отговори с цитат
valadares написа:
качи се в някой към белмекен и ела да покараш там,аз съм насреща:),пък после ще те върнат :smt023

Човека иска да провери дали 2.5 му е достатъчно мощен, ти искаш да го натовариш в SUBARcharge-натия шестак. Ще му убиеш после удоволствието от хубавата кола! :smt023 :-D

Иначе за кой аутбек говориш като години?

Едит: и аз смятам, че на белмекен е най-подходящо да дойдеш и да видиш и покараш. Ще има всякакви модели и модификации - ще можеш да добиеш много ясна представа. Лошото е, че след това ще те очакват много безсънни нощи и дълги дни, докато се сдобиеш...

Съб Яну 07, 2012 9:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

@PitM - проверявал съм, но покупка на нов автомобил не ме интересува (а такъв бих карал там). Известно време усилено издирвах rent-a-car, който да предлага разумен модел за weekend ... за момента без успех.

@six_stars - Съдейки по обявите - 2001 до 2005-а.
Старият модел не е проблем да е H6, но тройката по-ми е легнала на сърцето ... за мен си е най-красива от всичките :)
Там обаче цените стават по-различни, и изборът е малко по-ограничен (даже много, но поради мои капризи).

@valadares - С удоволствие, стига да е удобно. Имаш предвид сбирката в края на януари? (че сега загледах тематичния подфорум)

Нед Яну 08, 2012 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Отговори с цитат
Точно тази сбирка има в предвид. Заповядай, доста хора ще сме там и ще мможеш да пробваш и други, че неговия не е много за пример - и аз ще се зачудя дали да се кача при него, че ще си намразя колата после хахах

Нед Яну 08, 2012 10:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема