Отговори на тема
 Проблем със включване на задна скорост 
Автор Съобщение

Постове: 3
Автомобил: Subaru Outback 2006
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

Отскоро съм горд собственик на Outback 2005 с ръчна скоростна кутия.
Имам следния проблем.
Когато се опитвам да включа на задна скорост не винаги влиза лоста до край и се налага да отпусна педала на съединителя и пак да го натисна и тогава влиза. Това се случва на случаен принцип.

Дали някой е имал подобен проблем или може да даде съвет.

Благодаря предварително.

Пон Дек 10, 2012 4:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 469
Рейтинг: 347
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Съвсем същото при мен със Фори. Виждал теми по въпроса, изглежда не е рядко, но не се сещам за казано решение. Ако някой знае как може да се оправи - аз също ще се радвам да чуя. По принцип съм привикнал, но ако може да отвикна ще е по-добре :)

Пон Дек 10, 2012 4:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
При мен не иска да вкара задна понякога, когато съм в следната ситуация: намалявам, колата се движи съвсем бавно напред и аз се опитвам да вкарам задна, с идеята на полусъединител да я спра и да тръгна назад. Това най-често се случва, когато обръщам на малко пространство и бързам да направя маневрите с превключване първа-задна-първа.

Предполагам има някаква чудесия, която предпазва от вкарване на задна при движение напред, било то и съвсеееем бавно.

Пон Дек 10, 2012 6:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема