Здравейте колеги! Към момента съм на-новия член на клуба. Искам да си купя Аутбек Н6 2002 г., но колата е с газово и се намира в автокъща в Дупница - най-вероятно Италианка. Не знам, защо, но това леко ме притеснява! Първо - за пръв път имам идея да си купя японски автомобил и второ, че е от непозната за мен марка, а и с монтирано АГУ. Помогнете да избегна подводните камъни заложени от търговците на коли second hand. Работя в автосервиз нз друга японска марка, която наскоро купи голям дял от Субару и направиха общ автомобил - ще мога ли да обслужвам я обслужвам там или има строги специфики? Споделете на какво да обърна внимание преди покупката - да ходим ли до София при адаша (Любо) или при Митака, които всички тук хвалят и уважават или мога да преценя на място, дали струва сам, имайки в предвид, че всекидневно тествам Тойоти?
Колега, не е хеликоптер, а си е кола, с единствената разлика, че е боксер. Ако имаш тестер, с който да я провериш, не мисля, че ти трябва някой за да прецениш дали става или не. Успех с дупнишката банда!
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
Съб Фев 16, 2013 10:08 pm
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225