Отговори на тема
 Питане относно ремонтите по OUTBACK 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет ви!
Взел съм едно Subaru OUTBACK 99г, 2,5 автомат да го покарам малко и да реша дали ми харесва за закупуване. Двигателя работи ок(не съм гледал гарнитурите как са), но има потропвания отпред и отзад в окачването, абс-а свети постоянно, някой от лагерите отзад леко се чува и сервото сутрин просвирва и се мъчи(възможно е да няма течности)след като загрее е ок.
Питането ми е:
-Защо АБС-а може да не гасне
-Потропването от какво може да е
-Колко пари струва смяната на лагер
-Сервизиране на сервото колко пари е
-Колко пари струва смяна на масла и филтри
-Колко пари излиза газифициране на този модел Субару

Иска ми се да стана колега но все пак на разумна цена, не искам да намразвам марката защото съм бързал, недогледал и не допитал :)
Благодаря ви! :)

Пон Апр 08, 2013 10:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей, колега, за АБС-а може да са свършили накладките, може и датчик да е. Моят съвет е да отидеш в един от доверените сервизи (мога да ти препоръчам Любо в Люлин - http://subaruserviz.com/), където ще прегледат колата и ще ти дадат точна диагноза и лечение с цени. Така ще знаеш какво трябва да направиш и колко ще струва. Ще можеш и да си ги разпределиш във времето, за да не се натоварваш. Другото ще е гадаене и само по себе си няма да ти реши проблемите. Само за инфо сменях лагер заден на главината, беше около 40-50 лв. по спомен с труда.
Масла и филтри - около 140 лв. двигателно масло и филтри. За скоростната кутия не си спомням точно. За задният диференциал - 1 литър диференциално масло - около 30 лв. беше и ще ти остане малко.

Вто Апр 09, 2013 7:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 338
Автомобил: Субару ХВ, Витара,Мерцедес Виано
Телефон: 0898528707
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
:good: Плюс още един- само при Любо,коректен,експертен,точен и ЧОВЕК!!! Не забравяй маслото и на скоростна кутия,изключително ВАЖНО е ! :hello:

Вто Апр 09, 2013 7:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема