Отговори на тема
 шум от филтърната кутия на Аутбек 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 57
Автомобил: AUTBACK 3.0 2007
Телефон: 0899923148
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте колеги.Днес,след отваряне на капака за поредна проверка на нивата на течности и масла,чух шум от кутията на въздушния филтър,наподобяващ доста бученето на прахосмукачка,но доста по-слаб,чува се и при затворен капак.отворих кутията-изглежда всичко ОК.та-ще съм благодарен на мнения по въпроса за това бучене...и друго-забелязах кабел,захванат с единия си край за бомбето зад кутията на въздушния филтър(замасен може би...),а другия му краи не е закачен никъде,лежи си свободно до филтърната кутия....има ли някои идея каква е тази чудесия и къде трябва да бъде свободния край на кабела??
Снимки

Чет Юли 24, 2014 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Кабела вероятно е маса, другия краи се хваща някъде по мотора, или смукателния колекрор.

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Пет Юли 25, 2014 12:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 57
Автомобил: AUTBACK 3.0 2007
Телефон: 0899923148
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
за съжаление имам снимки,но нещо тел.ми се скапа и не мога да кача....днес зяпах под капака на едно Легаси 2.0,но там беше различна работа и нищо не се ориентирах

Пет Юли 25, 2014 1:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема