Отговори на тема
 Нужда от съвет ;) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 54
Автомобил: Subaru Outback 2,5 limited
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте пичове, как сте, подготвяте ли се за зимата?
Първо да кажа, че не трябва да се прави така, а именно не трябва да се правите на спортисти с комби ;), освен ако комбито не е направено за спорт. И така правих се аз на гамен и от 3-та върнах 2-ра на около 70-80 км, при което чух някакъв удар....така след моята изцепка, когато вдигна над 120 км на магистралата на 5-та, тече масло от кутията, отпред където за връзва за маховика. Ясно е че ще трябва сваляне и отваряне на кутията, но все пак да си начешем езиците (в случая пръстите). Това ми е единият проблем, който просто ме кара да се возя бавно, както и да е. Другата ми болежка е по-голяма...като карам градско и се изрежа на няколко пъти, на някое кръстовище, бясното субару вдига температура, т.е. стрелката се качва малко над това което си стой. Забелязах, че когато съм на климатик няма такъв проблем, и след проверка на място разбрах че не иска да пуска перката (когато е на климатик работят и двете перки принудително). Термостата работи проверих го. Така че ако някой има предложение, готов съм да го прочета ;), а иначе колата ми трябва всеки ден и затова не съм я оставил в сервиза.....
Мн мерси преди това ;) и лек ден.... :beer:

Чет Сеп 19, 2013 10:41 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема