Отговори на тема
 Аутбек 97-99 EU - всички ли са 2.5 автоматик? 
Автор Съобщение

Постове: 9
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
доста рових из мобилетата и форума , но не можах да разбера някои неща - от европейските аутбеци 97- 99г. има ли с по малък двигател от 2.5 и вариант без автоматик? Каква е разликата на AWD -то за автоматика и ръчните? А за окачването - какви са им амортисъорите - нормални или помпещи? реален извънградски разход на 2.5л?

Съб Юни 07, 2008 4:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Има и с ръчни ск. кутии. Предимно от Швейцария.
Двигателите са 2.5 и 3.0 литрови.
Реален извънградски разход - 8,3 - 10л/100км. Ако караш като джигит и разхода ще ти е джигитски - 13-15 л/100км.
Разхода е по мои лични наблюдения и замервания и може да не е абсолютната истина за всеки Аутбак.

Съб Юни 07, 2008 5:17 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
благодаря ти Zodias, значи няма по малки двигатели. разхода наистина зависи основно от карането, затова питах за реален - през повечето време не съм джигит (май). Всъшност аутбека значи не е съвсем легаси? не е просто високото им комби.
А нещо за окачването да знаете?
и средна цена за 97-98г?

Съб Юни 07, 2008 11:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Окачването е по-различно от това на Легаси комби. Аутбак се води за по-здраво. За поддръжка какво да ти кажа. Аз смених преден десен лагер и главина, които ми бяха по наследство от стария собственик и ми излязоха 250 лв с работата. За сравнение такова нещо за Пежото щеше да ми струва пак толкова с отстъпките. Друго съществено не съм сменял, като оставим настрана накладки, масла, филтри.
Цените по Нова година бяха от 9-10 хил. лв. до 12-13 хил.лв. зависи в какво състояние е. Порови в интернет и ще се ориентираш сам по-добре от който и да е.

Нед Юни 08, 2008 6:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Благодаря! странното е че в България има 3 бр. за по около 7хил. а в германия диапазона е много голям 5-15 хил. като не си личи да има разлика в състоянието. всичките са все много хубави.
а за амортисъорите на аутбека какво може да кажете - помпещи ли са ?

Нед Юни 08, 2008 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема