| Автор |
Съобщение |
|
kvark
|

Здравейте колеги, от две седмици съм горд и щастлив собственик на Outback 3.6R. Изборът ми за покупка на този модел Subaru, се определи от няколко причини, но основната беше вашата индиректна помощ за моя избор чрез вашите мнения, препоръки и споделени проблеми. За което искрено ви благодаря!  До преди няколко месеца, аз само бях чувал за Subaru и техните уникални технически качества, а сега знам, че съм намерил истинския автомобил за себе си. Ще си позволя един малък съвет към всички колебаещи се колеги, които търсят помощ при избора на автомобил: Четете и препрочитайте всяка тема относно интересуващия ви модел, търсете зрънцето истина между редовете на всеки пост и в един момент ще разберете, че сте получили отговор на почти всеки ваш въпрос и ще бъдете наясно кой е вашия автомобил, откъде и как може да се сдобиете с него! P.S. Малко снимки от "бойното кръщене" на хижа Ловна в Рила планина този уикенд. Качвам ги с линкове, че нещо не се справих с директното им публикуване. Може админа да помогне. http://img35.imageshack.us/img35/7416/qi8p.jpghttp://img689.imageshack.us/img689/731/vck8.jpghttp://img203.imageshack.us/img203/6913/z9y8.jpg
|
|
|
|
| Пон Окт 14, 2013 10:02 pm |
|
|
|
Vmax
|
Честито колега и добре дошъл Много и безаварийни километри!
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 8:20 am |
|
|
|
ivodanov
Регистриран на: Сря Дек 30, 2009 4:29 pm Постове: 512 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117  
|
Честито, колега! Много безаварийни 
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 11:09 am |
|
|
|
plaskom
|
 Честито! Само приятни преживявания с новата придобивка!
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 1:20 pm |
|
|
|
kvark
|
Благодаря ви, за пожеланията и поздравите колеги! Ще се радвам да се запознаем на живо при някоя национална или локална среща на Субару обществото. Ще полеем придобивката!  А, нея я чака едно хубаво "смазване" на душата с готини масла и "освежаване" на дишането с нови филтри. 
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 1:38 pm |
|
|
|
mamutar
Регистриран на: Сря Ное 17, 2010 9:14 pm Постове: 282 Местоположение: Стамболийски / София
Автомобил: Legacy 2.0 GL 97г.
Рейтинг: 14
|
|
Честито колега Много и безаварийни километри!
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 6:46 pm |
|
|
|
didoya
Регистриран на: Сря Апр 25, 2012 7:40 am Постове: 454 Местоположение: София
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140   
|
|
Честито! Правилният модел с правилният мотор;) Много да те слуша и радва, и със здраве да си я караш!
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 8:38 pm |
|
|
|
ico_tech
|
Честито Голем танк. Сподели като имаш време как е динамиката (представям си колко е "зле"  ) и типа на АГУ-то (разход и прочие) Да те радва и да те вози на далечни места. Успех 
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Вто Окт 15, 2013 9:47 pm |
|
|
|
kvark
|
Динамиката е екстра, дори Sport-а е супер и напълно достатъчен, но като превключа на Sport Sharp настава лудница, затова го използвам като съм сам.  Не забелязвам разлика в динамиката в зависимост от горивото. Газовата я сложих веднага след като си взех колата и бях навъртял само /800-900/км на бензин. Благодарение на споделените мнения и съвети от колеги във форума и мое малко проучване на пазара, в крайна сметка се спрях на течната фаза. Колегите от сервиза за газови уредби ме спечелиха със своята компетентност, коректност и най-вече честно отношение към мен като клиент. Ще пиша за тях по подробно в темата за "Белите сервизи". За разхода още не мога да дам коректна информация, но на първо четене не се различава от този на бензин.
|
|
|
|
| Сря Окт 16, 2013 3:14 pm |
|
|
|
Madj0
Регистриран на: Вто Мар 22, 2011 11:09 pm Постове: 11 Местоположение: София
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 0
|
|
Честито, колега! Много безаварийни километри .
|
|
|
|
| Сря Окт 16, 2013 4:23 pm |
|
|
|
petko 69
|
|
| Пет Окт 18, 2013 5:39 pm |